ya kardeş ben bu programı indirdim silmek istiyom ama silinmiyor ve bilgisayarına başka birisi girdi diyor...ya bir yardım etsen kaldırmak istiyom kökten
Yüz Tanıyarak Windows Açma Programı[Süper]
ya bende bu program vardı kaldırdım ama yine ilk bilgisayarı açmadan önce şifre yazan yerde çıkıyo lütfen yardım
crew altına not:alıntı diye yazarsan sevinirim yazmayı unuttun heralde
ya bırı o pc yı calmak ısterse acmak ıcın ergenekon gıbı kafamızı kesıp pc karsısına yuz okutursa ne olur:=)
:=) :=) :=) :=)zuhaha.. bu arada ben kusumu tanıttım onu gormeden acılmıyor pc...
suskun47crew altına not:alıntı diye yazarsan sevinirim yazmayı unuttunBen alıntı yapmadım bunu Kardeş Başka Birisi Benden Alıntı Yapysa Bileme !! Linki Zaten Ben Eklemedim ! McSamir Die arkadaş eklemiş mileltde bunu anlamıcak kadar salak değil sanırsam ?Son Düzenleme: Crew ~ 16 Şubat 2009 21:27
ya kardeş benim sildim ama yine çıkıyo psif nasıl yapılır o programı silmek istiyorum....
arkadasım bu programı yukledıkten sonra pc yı acamıyorsan sana yardımcı olabilirim yapmam gereken pc yı acarken f8 süreklı basıyorsun ve güvenlı mod ekranı cıkıyor on sayfada en üste güvenlı moda giriyorsun biraz beklıyorsun ekranın gelmesını ve 2 tane kullanıcı hesabın cıkıkacak biri senın hesabın dierı windows un yanı admınıstrator olana tıklıyorsun tabı ona windows u kurusan kısı sifre koymadıysa büyük ihtimalle boyulmuyor ona giriyorsun ve pc acılıyor siyah ekran gelıyor baslat tan denetim masası ve kullanıcı hesaplarım sonra kendi hesabını secıyorsun kendi hesabına tıkladıktan sonra parolayı kaldır diosun ve parola kalkıyor pcnı yenıden baslatırsan acılır
Sağına soluna durmadan estetik yaptıranlar için pek kullanışlı bir program olmasa gerek
arkadaşlar ilk kurduğumda sorunsuz çalıştı 1 gün sonra hata verdi windows şifresi hatası veriyo şifre doğru ama kaldırıp tekrar kuruyorum olmuyo yardımcı olursanız sevinirim iştee resimdeki hata
arkadaşım link kırık.düzeltirsen sevinirim
ya link bozuk sanırım hata verio linki bi kontrol edermisiniz...
ya bu link bozuk sanırım hata veriyor yaww
merhaba bende windows 7 64 bit var ve çalışmadı ama bigisayarımın markası exper acaba bana çalışabilicek program linkleri pm atarsanız sevinirim.