s.a beyler benım bılgısayarda keyloger virus trojen olmadında nasıl emın olabilirim ya ınternet gezerken guvenlık nasıl saglarım bana bi yardımcı olabilirmisiniz
%100 güvenlik
kaspersky sistemde tam güvenlik sağlar. İstersen bi tarat. Anlarsın'
bitdefender total securty 2008 yada kıs 2009 antiphılısıng modu olan bir anti virüs programı kullanman eğer böle bişeye başvurursan doğal olarak anti pıhılısıng (kusura bakma tam adını yazamıyorum yaabncı dilim iyi değil) bütün html kodlarını tek tek sorguya çekerek işlem yapar bundan dolayıda nette gezerken biraz gecikmeli ama güvenli olur.
saolun kıs 2009 var antivurus 30 deneme onu kulanıyom demen bittinde key yuklucem sızve başka bişiler kullanma gerek warmı spaw felna için
bence pek gerek yok ama siz yinede kurun örn ad aware gibi ayrıca bilgisayarınıza kurduğunuz programları güncellemenizi tavsiye ederim
ne kadar kıs 2009 iyi olsada tek iş üstüne odaklanmakla daha fazla işe odaklanmak farklıdır doğal olarak sadece spyware yazılımlarını denetleyen bu konuda sadece bu konu hakkında çalışan programları kullanman iyi olur tavsiyem spyware doctor kısta mevcut olsada o kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. yüklemen çok iyi olur.
norton antiboot yükle o emin olur :)
Yüzde yüz güvenlik asla sağlayamazsın
Katılıyorum.Ayrıca çok ünlü bir bilgisayar uzmanına böyle bir soru sorulmuş.O da en güvenli bilgisayar fişi çekilmiş bilgisayardır demiş.
MatematikCanavarıYüzde yüz güvenlik asla sağlayamazsı
:D güzel fişiçekmekde ama bana açık lazım
norton antiboot hangı versıyonu kullanıyım bide ?