Arkadaşlar az önce Aıda64 ile işlemciye %100 yük verdim 5 dakikadır bekliyorum %100 yük altında 55 dereceden yukarı çıkmıyor. Bi sorun mu var?
bu güzel bişey :)
Alıntı: MegaFreak bu güzel bişey :) Biliyorum güzel bişey. Benim işlemcinin 80 dereceye çıktığını gördüm, şimdi ise 55 dereceden yukarı çıkmayınca garip geldi
Alıntı: Kamoonnn Biliyorum güzel bişey. Benim işlemcinin 80 dereceye çıktığını gördüm, şimdi ise 55 dereceden yukarı çıkmayınca garip geldi Boşver ne güzel işte buz gibi pc :D
Boşver ne güzel işte buz gibi pc :D
kasayı açıp tozunu alıp işlemciye termal macun sürersen dahada soğur.
Alıntı: excel_mustafa kasayı açıp tozunu alıp işlemciye termal macun sürersen dahada soğur. Termal macun'u 2 hafta önce değiştirdim. Kasayı da zaten her hafta açıp temizliyorum.
Alıntı: Kamoonnn Biliyorum güzel bişey. Benim işlemcinin 80 dereceye çıktığını gördüm, şimdi ise 55 dereceden yukarı çıkmayınca garip geldi aida testleri kritik seviyeye ulaştırmayı engelliyor. Oyunlarda farklı sonuçlar çıkacaktır. Fazla zorlamayın sistemi bios güncellemenizi takip edin.
aida testleri kritik seviyeye ulaştırmayı engelliyor. Oyunlarda farklı sonuçlar çıkacaktır. Fazla zorlamayın sistemi bios güncellemenizi takip edin.
Alıntı: Kamoonnn Arkadaşlar az önce Aıda64 ile işlemciye %100 yük verdim 5 dakikadır bekliyorum %100 yük altında 55 dereceden yukarı çıkmıyor. Bi sorun mu var? pcnini ısı algılıyıcıları cart olmuşda ola bilir bide prime 95le dene
pcnini ısı algılıyıcıları cart olmuşda ola bilir bide prime 95le dene