z570 hdd bölme ,image hatası ve format

gorkem06
11-12-2011, 02:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

lenova z570 6 gb ram i5  işlemcı 24 30 m 750 hdd 2 gb gts 540 ekran kartı

LENOVO z570 model laptopu aldım ıcınden cd çıkmadı recoverysını sistem yedegini alcaksınız onla format atcaksınız dedıler herşey çk guzel sıstem yedeğini aldım daha snra bilğisayarın harddiski yerel disk c  670 gb yerel disk  d ise 30 gb görünüyordu ben bunu c ye 250 d ye 500 vermek ıstedım  ve format atmadan yanı parttıtıon magıc gıbı bı program ıle yapmaya çalıştım programı ındırdım kurdum hddyı belırledm tm dedım pc reset attı ve program çalışmaya başladı .Hdd ayırma işlemı bıtttı pce reset attı kendıne daha soonrada işletım sistemı yok dedı pcede bır tuşa basın bastım recovery kurtarma cdsı ıstedı taktım kurtarma cdsını ılerı dedım ve sonradan bır ekran geld hdd ler görunuyor c ile d  c bölümü seçılı 699 mb yazıyor yanında zaten d yı seççemıosun ılerı dıosun alan yetersız dıyor ... bir kaçkere denedım olmadı bende en sonunda pc yenı sistem çökuk durmasın dıe wın 7 ultımate ıle formt attım ve hddyı tek parçya kaddar sıldım sistem dosyası fln dıyordu sıldım ve yerel disk  c ye250 gb   yerel disk d ye  500 gb verdim  sonra formattan sonra image yuklerım dedım formatı attım ımage cdsını tatık yıne 699 mb alan yetersız dıyor kurtarma cd sı ıle kurtaramadım anlıyacagınız ve pc format atmadan ılk aldıgım zamanlar daha hızlıydı lütfen yardım edın nasıl yapıcam nasıl kurtarma cdsını yuklerım VE ılk gunku  gibi yaparım