Zaman kaybettiren 10 teknoloji yalanı!

CHIP Online
22-05-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yıllardır kulaktan kulağa dolaşan ve doğru olduğu sanılan bu "bilgiler" aslında sadece yalan!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/zama ... i-yalani_33767.html

Resimlerle: Son 10 yılın 12 teknolojik başarısızlığı!

Teknoloji dünyasında düzenli olarak kulağımıza gelen şeylerden biri de hayali, yanlış bilgiler. Kulaktan kulağa dolaşan ve arkadaşlarımıza yaydığımız bu bilgiler, zaman kaybından öte bazen cihazlarınıza zarar bile verebiliyor. İşte en çok rastlanan teknoloji efsanelerinden bazıları.

10. Daha iyi donanım özellikleri = Daha iyi cihazlar: Yeni bir PC satın almak için bir sonraki işlemcinin çıkışını bekliyorsanız, boş yere bekliyor olabilirsiniz. Bugün işlemciler, birçok kullanıcının ihtiyacından daha fazlasını sunuyorlar. Daha fazla RAM'e sahip bir Android bekliyorsanız, bu durumda da boşa zaman geçiriyor olabilirsiniz.

9. Kayıpsız müzikler MP3'den daha iyi duyuluyor: MP3 ile kayıpsız ses biçimleri arasındaki farkı sadece dikkatli bir dinleme ile duymayabilirsiniz. Bunun için iyi bir hoparlöre ve belirli tür bir müziğe (klasik veya jazz gibi) ihtiyacınız vardır. Bu, tabi ki FLAC dosyalarınızı çöpe atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. FLAC'larınızı ileride farklı bir biçime dönüştürmede kullanabilirsiniz.

Tüm konu: Zaman kaybettiren 10 teknoloji yalanı!

Resimlerle: Son 10 yılın 12 teknolojik başarısızlığı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yazımızda yanlış bildiğiniz bilgilere rastlandınız mı?

M.G.G
22-05-2012, 07:45   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Androidde swapper uygulamasını kullanabilirsiniz çok fazla ram istiyorsanız..Ben galaxy fiti swapper yardımıyla 550 mb ramle kullanıyorum bayağı bir hız artışı oluyor
Kolay gelsin ;)