KusTaH
geçmişe yolculuk olsa dünya tarihini kökünden değiştirmek isterdim :
İşte bu yapacagın en buyuk hata olurdu. O zaman herkezin geleceği ile oynamış oluyorsun.Bunu bır dusun.
Mesela geçmişe gittin ve sevdigin birisini kurtardın dıyelım. Buna bağlı olarak senin ve o kısının cevresınde olan herkesın hayatını değiştirmiş oluyorsun. Cevresının de hayatını değiştirdiginde cevresındekı ınsanlarında hayatını değiştirirsin.Bu boyle bir sekilde büyür gider. Şöyle düşün sevidigin insanı birisi öldürdü diyelın (allah göstermesin farzedıyoruz).Sen geçmişe gittin ve sevdıgın ınsanı kurtardın.Bu sefer yakalanıp hapse atılması gereken (kı bu turkyıede en az 1 sene )adam sokaklarda hala dolaşıyorsa ilerde belkı de benım sevdıgım ınsanı ve başka ınsanları öldürecek(yakalanmadıgını fazedersen)......
Eee artık gerısını ben kurmıyım mantık yürüterek bunu çok guzel bır sekılde çözebilirsin.Tam bir paradox yanı...
Mesela ben geçmişe gidip Ataturke gençliğinde çok içki ve sigara içersen öleceksin desem ve atamız biraz daha yaşamış olsa belkı Tuürkiye'nin durumu daha başka olurdu.Buna bağlı olarak toplumun durumu, sosyal yapısı ve bunun gibi düşünebileceğin hersey değişirdi....