Zamanınızı nasıl harcadığınızı raporlayın!

CHIP Online
23-10-2011, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC başında saatler geçirip "hiçbir şey yapmadım" diyenler: İşte aslında ne yaptığınızı gösteren araç

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/zama ... porlayin_29845.html


Resimlerle: Rekor sürede biten oyunlar!

Sizin de işiniz birden fazla görev üzerinde odaklanmanızı gerektiriyorsa, en çok hangisi için zaman harcadığınızı bulmak zor olabilir. Windows, Mac, Linux, iOS ve Android üzerinde çalışan Toggl adındaki web uygulaması ise zamanı nasıl kullandığınızı inceleyor ve onu nasıl harcadığınızı gözler önüne seriyor.

Hizmetten faydalanmak için öncelikle toggl.com adresinden ücretsiz olarak kaydolmanız gerekiyor. Şimdi tüm yapmanız gereken, ne yaptığınızı yazmak ve Start düğmesine basmak. Bir süredir üzerinde çalıştığınız projeyi eklemek mi istiyorsunuz? Bu oldukça kolay. Süreyi elle girin (örneğin 10 dakika) ve Toggle, yeni projenize örneğin 10 dakika ekleyecek ve Start düğmesine bastığınızda geri sayım başlayacaktır.

Belirli bir görev için kişi ve proje ekleyebilir, zamanınızı kategorilere göre ayırabilirsiniz.

Zaman yönetimini web tarayıcınız içerisinde yapmıyorsanız, Windows, Mac, Linux, Android ve iOS uygulamalarını her zaman indirebilirsiniz.

Toggl'ın sağladığı haftalık raporlar ile hangi projelerin zamanınızı çaldığını ve daha fazlasını görebilirsiniz. Bilgileri kolaylıkla PDF veya CSV olarak kaydetmeniz mümkün.

Tüm konu: Zamanınızı nasıl harcadığınızı raporlayın!

Resimlerle: Rekor sürede biten oyunlar!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir zaman izleme aracı kullanıyor musunuz?