gazi909AMİN..bazı düşüncelerimiz aynıymış demek,şaşırdım:'kamuflaj ve iftira sinsilere yakışır'not:Türkiye 20 temmuzda abd boyunduruğundan çıkmıştır..darbelere rağmen...kamuflaj ve iftira sinsilere yakışır.Elhamdülillah kaygımız yok..içimiz ne ise dışımız da o."gücünü imanından alan hür bir gençlik"..hepsi
"iyice güçlenene kadar sakın gücünüzü belli etmeyin" diyen kim acaba?
kim bu 'sinsi' kişi?
buna doğru cevap ver, sana yemin ediyorum haksız olduğumu kabul edeceğim
Zannedersin Himalaya'dır ( Yorumsuz ) ..
- 1
- 2
Sayın Muhsin Yazıcıoğlu bir dava adamı davasına gönül verdiğimniz sevdiğimiz reisimiz, başbakanımız, abimizdi. o artık yok canımızdan bir parça koptu gitti. keşke o hayatta kalsaydıda ben öleydim . bizler alperen gençlik olrak onun davasını devam ettirmeye canı gönülden söz veren kişiler olarak onsuz bu hayat gerçekten çekilmez olacak. kendisine Allah tan rahmet diliyorum . hepimizin başı sağolsun . inşallah en kısa zamanda kendisine kavuşmak ümidi ile.....
Benim anlamadığım köy seferber olup tüm yetkili kısmı arıyor.bu arkadaşlar ters yerde aramaya devam ediyor.Şimdi sorarım niye bu insanlar dinlenmedi!En sonunda adamları bulmak koy korucularına kalıyor.Dahası Tv kanallarıda ayrı bir dert.
Allah rahmet eylesin,yapacak bi şey yok artık.
Bu arada arkadaşlar siyasi şeyleri kendimize saklayalım,forum içinde bu tarz konuların sonu belli.
urkatatSöylemeyi unuttum önce, Allah Rahmet eylesin. İyi bir adam olduğunu biliyorum ve dediğiniz gibi kimse kötü birşey söyleyemedi. Neyse,O haberi ben televizyondan gördüm arkadaşım, TV8 kanalında, ve onu bilmeyen adam da yok etrafımda.
Diğer ülkerler adamcağızı öldürttü diyorsun da, diğer ülkelerin gözünde Muhsin Bey ne ki? Tamam, ben severdim, ciddiyim. Ama ne stratejik önemi var Muhsin Bey'in, ülke kaosa mı girdi şu an? Birşeylerde iddia ediyorsanız, arkasında sağlam temelller olabilecek şeyler bulunuz, yoksa gerçekten, ideolojinin peşinden koşan sizsiniz şimdi.
Bak bakalım, Skorsky'e ne olmuş onları ararken, biz bunlarla Güney Doğu'da terörist vuruyoruz. Ama adamı ararken.
"Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak DHA'ya yaptığı açıklamada, "Özel Kuvvetler'e bağlı 12 kişilik DAK (Doğal Afetler Arama ve Kurtarma) timini taşıyan bir skorsky helikopterimiz olay yerine iniş yaparken kaza kırıma uğradı. DAK timi ile helikopter pilotları kazayı yara almadan atlattı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerini sürdürürken DAK timi de enkaz bölgesinde tahliye işlemlerine başladı.'' dedi."
Bak bakalım taraflı bulduğun haberin asıl kaynaklarına:
Bunları oku bakalım, taraflı haberi gör.
İngilizceniz yoksa söyleyim: Adam maceraperest, kolunda denizin dibinde olsa bile çalışan verici var, adam 2007'de düşüyor uçakla çölü geçmeye çalışırken, hani San Andreas'ta küçük tek kişilik uçak var ya, onla düştü çölün ortasına. Ve sonra "On September 29, 2008, a hiker found three crumpled identification cards in the southern Sierra Nevada mountain range.." yani, 29 Eylül'de bir dağcı bulmuş, şimdi soruyorum o köylü ile bu dağcının ne farkı var şimdi? İkisine de denk gelmemiş mi? O adamın bulunması için kaç milyon dolar harcanmış haberiniz var mı? "Search and rescue costs" bölümündeki fiyatlara bakın, ne kadar para gitmiş ama bulunamamış. Hani o övdüğünüz Amerika, isterse uydudan saçının tellerini saydıklarını iddia ettikleri Amerika, ne oldu bu adama? Niye bulamadınız? Siz çok polisiye dizi izliyorsunuz, CSI izliyorsunuz, herşey öyle mümkün mü? Command and Conquer mu sandınız siz bunu? Uydudan her yer gözüküyor mu sandınız iki tuşa basınca?Birşey iddia ediyorsanız, arkasında delilleriniz olsun ki inanalım. Ama böyle, kuru kuru konuşmakla olmuyor. O yazar da, sanki 40 yıllık dağcıymış gibi konuşuyor, ama o da oyunlara ve filmlere kendini fazlaca kaptırmış belli.
Tekrar başımız sağolsun.
Cevap atacaksanız, ideolojiden giderek atmayın, körü körünüe bağlı olmayın hiçbirşeye, ben size kaynak gösterdim, kendi düşüncelerimi aktarmadım sadece. Onları destekledim. Siz de böyle yaparsanız, tartışma daha güzel ve işe yarar olur. Ama böyle, kuru kuru atmakla olmuyor arkadaşlar.
Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 28 Mart 2009 22:20
oo iyi araştırmışsın maşallah :D
ayrıca hurriyet gazetesinin yandaşı olduğumu nerden çıkardın diye sorsam mı, sormasam mı arada kaldım, neyse ben verim cevabımı: hürriyet gazetesini savunanlar ile bazı fikirlerim aynı olabilir, bu o gazetenin yandaşı olduğum ya da 'komünist' olduğum anlamına gelmez. beni öyle görebilirsiniz, ki muhtemelen öyle görüyorsunuz :) , ama öyle değilim. bunu nie söledim bilmiyorm ama :D ;
bahsi geçen olaydaki benim düşüncem, belirttiğim gibidir. 'tez'dir tabii ki.kanıt bulunabilir ya da bulunamaz.
NEYSE genel olarak; bu tartışmamızın, Türkiye'ye zarar veren nitelikte tartışmalar olduğunu, ve başkalarının işine çok yaradığını düşünmeye başladım. asırlardır 'yenilemeyen' biz, iç savaş ile bölünüyoruz malesef.gören-göremeyen herkesin dikkatini bu resme çekmek istiyorum. çok uzattım/k tartışmayı, Muhsin Yazıcıoğlu'na saygısızlık yapıyorum/z.
çok yazdım, artık burda noktalayim...
urkatatoo iyi araştırmışsın maşallah :DSiz bana, o sitenin ne yandaşı olduğu belli dediniz, o yüzden araştırmamı yapıp yazdım ben bunu. O sitenin iddia ettiğiniz görüşünün tersi bir görüşte olan gazeteden de Skorsky'nin zorunlu iniş yaptığını gösterdim sadece.
ayrıca hurriyet gazetesinin yandaşı olduğumu nerden çıkardın diye sorsam mı, sormasam mı arada kaldım, neyse ben verim cevabımı: hürriyet gazetesini savunanlar ile bazı fikirlerim aynı olabilir, bu o gazetenin yandaşı olduğum ya da 'komünist' olduğum anlamına gelmez.Neyse, tartışmayalım.
urkatatbazı düşüncelerimiz aynıymış demek,şaşırdım:'kamuflaj ve iftira sinsilere yakışır'veli olmasın? milletin arkasından çevirilen işleri kasdettin heralde
"iyice güçlenene kadar sakın gücünüzü belli etmeyin" diyen kim acaba?
kim bu 'sinsi' kişi?
buna doğru cevap ver, sana yemin ediyorum haksız olduğumu kabul edeceğim
Ya arkadaslar insanlar kendi gorusleri dogrultusunda fikirlerini yaziyorlar hakli olarak ama birazda elestiri yaparken tarafsiz olsak bence cok iyi yapariz.Ben Hollanda da THY ucaginin dustugu yere araba ile 20 dk mesafede oturuyorum.O bolgeye yakin 2 hasta olup ve bunlarin 15 dk mesafede olmasina ragmen yardim calismalari 1 saate yakin surede baslayabildi.Ve bu hastanelerin birinde ilkyardim helikopter olmasina ragmen.Demek istedigim su ki herhalde Avrupalilar olsa o enkazi 1 Haftada bulurdu.Kendimizden daha cok eli yuceltmek yerine bundan sonra ne yapabiliriz diye dusunup,olumlu elestiri yapabiliriz.Turk milletinin basi sagolsun.
- 1
- 2