windows 7 kullanıyorum windows'un temp klasöründe kaspersky zararlı bulduğunu söyledi caps burda
[url=http://img19.imageshack.us/i/37719681.jpg/][/url]
raporun üstüne sağ tıklayıp open folder .... dedim temp klasörünü açtım yönetici izni istedi onayladım açılır açılmaz bi tane dosya hızlı bir şekilde 3 defa isim değiştirdi sonra da kayboldu simge durumuna küçülttüm klasörü masaüstüne geçtim 5 dk sonra klasöre tekrar girdiğimde yine o dosya vardı caps alayım dedim kayboldu anında sonra kasperskya baktım fix it now yazıyordu onayladım ama raporlara girince dosya silinmiş olarak değil bulunamamış olarak görünüyor
sizce bu gerçekten zararlı dosya mı yoksa windowsun normal bir temp dosyası mı?
zararlı mı ? normal mi ?
dosya tamamen kayboldu kasperskyla temp klasörünü arattığımda da birşey bulmuyor artık. fix it now dediğimde silmiş olabilir ama silseydi disinfected olarak gösterirdi bu nedense absent olarak gösteriyor
temp dosyalarını bu zamana kadar her gördüğüm yerde sildim..Bir zararını da görmedim..
Kaspersky silmiş olabilir..
ccleaner'ı yükledim temizlik yaptım sonra arama yaptım 0 file scanned dedi çünkü ne var ne yoksa sildi :D
dosya zaten kaybolmuştu başka bir klasörün içine girme ihtimalı olabilir diye kaspersky ile full scan yaptım sonrada açık varmı diye vulnerability scan yaptım birşey çıkmadı
Kaspersky bazen bulur bulmaz sana sormadan direk siliyor ama aynı anda da sana soruyor "n"apyım bunu diye". Sen de sil diyorsun, sonra dosya bulunamadı falan diyor. USB disklerde bulduğu virüslerde başıma birkaç defa gelmişti bu anlattığım.
evet sanırım bunun sebebide dosyayı silmeden temizleyemezse mecbur kalıyor bize sorsada sormasada hemen siliyor