Merhaba
Discovery Science kanalında çıkan Brainiac programında bir tartışma konusu geçmişti.
...Zebra siyah mıdır beyaz çizgileri vardır?
...Zebra beyaz mıdır siyah çizgileri mi vardır?
Buyrun burda eğlence çerçevesinde yorumlıyalım..
Merhaba
Discovery Science kanalında çıkan Brainiac programında bir tartışma konusu geçmişti.
...Zebra siyah mıdır beyaz çizgileri vardır?
...Zebra beyaz mıdır siyah çizgileri mi vardır?
Buyrun burda eğlence çerçevesinde yorumlıyalım..
tamamen yorumlamayla ilgili bir şey fakat bunlrın cinsleri yani katır türü hep koyu renk olduğu için bence bunların beyaz çizgileri var
beyaz üzerine siyah çizgi diyorum bence öyle
bende beyaz üzerine siyah çizgiler diyorum
ben de beyaz üzerine siyah çizgi diyorum
çünkü zebralardan uzaklaştıkça renkleri daha açık görünür
Yanlış Reborn91 beyaz üzerine siyah bence.
bence ne siyah üzerine beyaz çizgi,ne de beyaz üzerine siyah çizgi.bi beyaz çizgi bi siyah çizgi:D:D:D:D:D:D
AlparslananadoluEğer hayata karamsar bakan biri iseniz Zebranın çizgilerini de "siyah" görürsünüz. Hayatla barışık birisi de "beyaz" görür.
Yorumlar için teşekkür ederim.
Fakat ben ne diyeciğimi bilmiyorum her ikiside olablir:))
yok her ikiside asla olamaz mümkün değil;şöyle ki:toplam Zebra alanının % kaçı siyah,% kaçı beyaz alan,oturulur hesaplanır,ona göre bir karara varılır.Örnğ. %60 ı beyaz ise,şimdi Zebra aslında siyahtır da üzerinde beyaz çizgileri vardır diyebilirmiyiz? %50 %50 ise o vakit(yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi)Zebra siyah-beyaz dır deriz.Yine de uzmanına danışmakta fayda var(alt deri yapısı nasıl falan?)
viking20yok her ikiside asla olamaz mümkün değil;şöyle ki:toplam Zebra alanının % kaçı siyah,% kaçı beyaz alan,oturulur hesaplanır,ona göre bir karara varılır.Örnğ. %60 ı beyaz ise,şimdi Zebra aslında siyahtır da üzerinde beyaz çizgileri vardır diyebilirmiyiz? %50 %50 ise o vakit(yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi)Zebra siyah-beyaz dır deriz.Yine de uzmanına danışmakta fayda var(alt deri yapısı nasıl falan?)Dediğin çok mantıklı fakat çok ayrıntı içeriyor şayet dediğin gibi %60 mı beyaz yoksa siyah gibi hesaplarsak işin içinde kayboluruz:)) Ama cevap da o kadar mantıklı olur...
Bardagın yarısı boş mu dolu mu gibi birsey olmus bu ya
bu da zebra türü ve beyaz ütüne siyah...
Nasıl bir tip böyle ya Photoshop olmasın
ya bu tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar gibi bişey bence.bunun sonu gelmez.
enes39Nasıl bir tip böyle ya Photoshop olmasınyok photoshop olacağını sanmıyorum dünya ilginç her türden cinsten hayvan olabilir