Zeka oyunları arıyorum....

kyotoprotokolü
19-07-2010, 21:23   |  #1  
kyotoprotokolü avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Herkese İyi Akşamlar...

Arkadaşlar ben Günde 2 saat kadar oynamak için zeka ve beyini çalıştırmaya dayalı oyunlar arıyorum.

Oyunu oynarken hem düşünmek, hem de eğlenmek istiyorum. Böyle bildiğini güzel oyunları isimleri veya kendisini paylaşırsanız sevinirim.

Satranç tavsiye etmenize gerek yoktur. Zaten oynuyorum. Fakat bildiğiniz çoook güzel bir satranç var ise kabulurm.

Söz çok uzadı. Neyse oynarken hem düşüneceğim hem de eğleneceğim oyun arıyorum.

CEVAPLAR İÇİN VE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....

erdij
19-07-2010, 22:13   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
91 mesaj

Notpron diye bir site vardı kafayı yedirtiyordu, ama walkthrough olmadan oynaman lazım.

Mairo
19-07-2010, 22:52   |  #3  
Mairo avatarı
Yıllanmış Üye
131 mesaj
Alıntı: kyotoprotokolü  
Herkese İyi Akşamlar...

Arkadaşlar ben Günde 2 saat kadar oynamak için zeka ve beyini çalıştırmaya dayalı oyunlar arıyorum.

Oyunu oynarken hem düşünmek, hem de eğlenmek istiyorum. Böyle bildiğini güzel oyunları isimleri veya kendisini paylaşırsanız sevinirim.

Satranç tavsiye etmenize gerek yoktur. Zaten oynuyorum. Fakat bildiğiniz çoook güzel bir satranç var ise kabulurm.

Söz çok uzadı. Neyse oynarken hem düşüneceğim hem de eğleneceğim oyun arıyorum.

CEVAPLAR İÇİN VE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Portal oynayabilirsin, hem kafa çalıştırmak gerekiyor, hem de el becerisi. Özellikle Portal Prelude adlı modu oldukça başarılıdır.

beckahma
20-07-2010, 01:31   |  #4  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

Oyunlar 1'de şurdan kaç burdan kaç oyunlarını oynayabilirsin ya da daha yaratıcı kafa kullanmaya dayalı flash oyunlar var tavsiye ederim. Ama Oyunlar 1'e de takılı kalmamak gerek.

Zwae
21-07-2010, 01:05   |  #5  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Zeka dersen 3D satranç derim :)

cbilgen13
21-07-2010, 01:53   |  #6  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
1,441 mesaj

benim tavsiye edeceğim oyun Machinarium ben bitirmeme rağmen arada hala oynarım... çok zevkli ve bir o kadarda kafa yoran bir oyun...