Leo şizofrenmi ?
Film benim piskolojimi bozdu resmen :d
zindan adası filmi ile ilgili görüşleriniz neler ?
Zindan Adasını İzleyenler
izledim ama ne zaman unutum filmi
ben izledim güzel film ya adam hasta onun iyileşip iyileşmediğini anlamak için adama küçük bir oyun oynuyorlar bizde bunu filmin sonunda öğreniyoruz.
O zaman ilk başta gemi ile adaya gitme kısmı hayal mi ? Adam gerçekten sizofreni mi ?
Tabi birde magradaki kadının soyledikleri var.
Bence o askerleri öyle cezalandırıyolar (hatırlarsanız tellerün önünde kurşuna dizdiler). Oda sonuncu askerdi onuda oraya komplo ile tıktılar.. Sonunda oda kabullendi artık onların oyununu. Beki filmin 2. si çıkar bende öyle bi izlenim bıraktı o zaman kurtulur belki ordan tabi bu bi komploysa. Saygılar...
Bence o askerleri öyle cezalandırıyolar (hatırlarsanız tellerün önünde kurşuna dizdiler). Oda sonuncu askerdi onuda oraya komplo ile tıktılar.. Sonunda oda kabullendi artık onların oyununu. Beki filmin 2. si çıkar bende öyle bi izlenim bıraktı o zaman kurtulur belki ordan tabi bu bi komploysa. Saygılar...Evet olabilir .Filmde ss ile baglantıları olan bir genelkurmay başkanı var.Leo karısını öldüren adamı bulmak için o telgrafı kabul etti.oraya bu koşullarda hemen gelecegini biliyorlardı.komplonun tam ortasında kaldı ve oradan cıkmadı.
Çeşitli bakış açıları var ama en dogrusu hangisi :)
adamın karısı çocuklarını öldürünce kafayı yiyor.Sonucunda da Tımarhaneye kapatıyor ama adam kendini devlet için çalışan biri zannediyor.Devlet için çalışan bir dedektif olduğunu ve kafasında kurguladığı hikayeyi (biz o hikayeyi izliyoruz aslında) de herkese anlattığı için doktorlar adamın iyileşmesi için ona oyun oynuyor(hikayeyi onun için canlandırıyorlar).Ama adam iyileşmeyince de eski bir asker ve tehlikeli bir hasta olduğu için deniz fenerine götürüyorlar.
Çeşitli bakış açıları var ama en dogrusu hangisi :)doktorların adamı tedavi etmek için verdikleri uğraş işe yarar ve adam sonunda iyileşir ama iyileştiğinde kendi kurguladığı hayattan çıkıp gerçek hayatta yaptıkları ile yüzleşince (çok evdiği karısınını çocukları öldürdüğü için öldürdüğü gerçeği) iyileştiği halde iyileşmemiş rolü yapar ve ameliyata razı olur. Yani
"is it better to live like a monster or die a good man ? " der ve iyi adam olarak ölmeye razı olur.
Başka sonlar çıkarmaya çalışan lost gençliğinin komplo teorileri de adı üstünde komplo teorisidir