slm herkese ben internetten 15 partlık bi film indirdim ama şifreliymiş ve aldığım siteyi unuttum bu şifreyi nasıl kırarım acep
zip şifresi kırma
winrar da aynı zip gibi kullanabiliriz bunu değil mi
Password Recovery'in sağladığı hizmetler.. Bunda yok yok.. İndirirken Kit olanı indirirseniz bu hizmetlerin tamamından faydalanabilirsiniz:
Kit recovers all kinds of passwords for the world's most popular office application files, including Excel, Word, Windows XP/2000/NT, QuickBooks, Access, FileMaker, Outlook, Outlook Express, Exchange, WinZip, PKZip, ZIP, WinRAR, Network Connections, SQL, BestCrypt, OneNote, PowerPoint, VBA Visual Basic modules, 1-2-3, Internet Explorer, EFS - Encrypted File System, Acrobat, Quicken, Lotus 1-2-3, Lotus Notes, Lotus Organizer, Lotus WordPro, Quattro Pro, Backup, Project, MYOB, Paradox, ACT!, Mail, Schedule+, Money, WordPerfect, WordPro and more. (ALINTIDIR)
bildiğim kadarıyla şifre kırmak zor iş programlada olsa çünki program bu şifreleri tek tek demiyor zip şifresini bulmak için fakat şayet şifrenin içinde @ ! gibi işareler yada 123abc123 şeklinde bir parola kullanılmıssa bosuna ugrasma kıramassın şifresini
şafak89peki bu profram parçalı zipleride açıtüm partlarda aynı şifre vardır ilkini kır diğerleri de kırılmış olur...ama üstte dendiği gibi eğer şifre harf+sayı+simgeiçeriyor ve 8 hane üzerinde ise seni baya zorlar...
yeniden başka bi yerden indirmen daha kolay olur...
genelde site adı falan oluyor www.chip.com.tr gibi
ilk haneleri yazıp gerisine devam eden prolar vardı bi ara uğraşmıştım ama baya oldu :( hatırlarsam yazarım...sen yinede tekrar indirmeyi dene...
Şafak89, size bahsettiğim programı indirin; deneyin. İşinize yarayıp yaramadığına o zaman karar verin bence. Ayrıca, yukarda da bahsedilen karmaşık şifre algoritmalarını kırmak için değil tamamen profesyonel program, milyon dolarlık süper güçlü bilgisayarlar lazım.