yine büyük bir heyecanla mozilla 7.01 i indirdik ama chrome ile karlıştalığında yine oyuncak gibi kalıyor mozilla mozilla istersen 11117981784798498. sürümünü çıkar chorome ile yarışamazsın :)
Zıpla zıpla mozilla :)
- 1
- 2
sırf bunun var diyemi konu açtın chip online haberleri bak bi sıralama var orda chrome kaçıncı....
mozillacıyız....
sence o sıralamaların doğruluğu ne ? gerçekten onlar ne derse sende onlara inanıyor musun ?
sence o sıralamaların doğruluğu ne ? gerçekten onlar ne derse sende onlara inanıyor musun ?inanmasamda benim sistemde mozilla rüzgar gibi memnunum.....
birde şuna bak asıl komik olan konu burda MSE antivirüs google chrome siliyormuş virüs görüyormuş
MSE bile sevmedi chrome
MSE çıktığından bu yana ilk kez doğru bir iş yabtı :)
https://www.chip.com.tr/forum/mic ... -sildi_t220762.htmlSon Düzenleme: Kapalı Hesap (218989) ~ 01 Ekim 2011 14:37
sen bana gönderdiğin konuyu hiç okumadan mı gönderdin ilk önce konun ne olduğunu oku bence bak ne yazıyor allta hatalı virüs tanıma dosyası nedeniyle diyor ayrıca bir tarayıcı sadece hız yönünden de değerdirilmemeli
Security Essentials, hatalı birvirüs tanıma dosyası nedeniyle, yaklaşık 3.000 kullanıcının Chrome tarayıcısını bir anda sildi! Çünkü güvenlik yazılımı, Chrome'u "PWS:Win32/Zbot" olarak tanımlanan bir trojan olarak algıladı..
beyler konuyu hortlatmak gibi olmasın ama kafayı yiyecem . (bu arada chrome her zaman :D ) benchromeda açtığım zaman tüm şifreler kayıtlı olarak tüm hesaplarım açılırdı açtığımda chromu (biraz mala bağladı) neyse ccleaner ile temizlik yaptım ve o zamandan beri chrome da face yi ne zaman açsam giriş sayfası geliyor bilgilerim doldurulmuş ama hiç bir şekilde açık bir şekilde çıkmıyor facebook vb benzeri siteler (chip te dahil). oturum açık kalsında diyorum ama işe yaramıyor anlatım bayaa bi bozuk pardon ama :(
Mozailla 8.0 beta da büyük oranda performans gelişmesi gözlemledim.Ve chorome gibi sıkıştıgı zaman hemen çökmüyor.Mozailla 8.0 da küçük bi kasma,kitlenme gibi bişi gözlemlemedim 7.0 ın aksine.Gelişme var.İşime en iyi gören tarayıcı.
beyler bana sorarsanız corome fıs sürekli hata sürekli sayfayı açmama çabasına giriyor.Mozilla çok iyi.k,Corome ayrıca çok ram harcıyor.
okudum tabi sen haticeye bakma neticeye bak biraderbende her ikiside var Firefox 7 ve Google Chrome, Google Chromium çökme yok Chrome ve Chromium arada sayfayı açamayıp hata veriyor ama genelde sorunsuzlar benim tercihim OPERA 11.51 olur...
bugün mozilla linux ta çalışıyor chrome çalışıyormu ?
mozilla hızlı ve güvenli tarayıcı + kaspersky'in internet eklentisi sorunsuz çalışıyor mozilla ile chrome eklediğimde o eklentiyi bir sayfa açıp enterlediğimde üzgünüz chrome bilinmeyen uygulama tarafından çöktü diyor chrome onu düzeltsin önce.... mozillaya hangi eklentiyi eklersen çalışıyor chrome daha diwx web player ve kaspersky'nin eklentileri kaldırmıyor...hıza bakma güvenliğe bak....bu arada mozilla chrome dan hızlı kullanıyorumSon Düzenleme: dabbe1 ~ 02 Ekim 2011 01:21
bende her ikiside var Firefox 7 ve Google Chrome, Google Chromium çökme yok Chrome ve Chromium arada sayfayı açamayıp hata veriyor ama genelde sorunsuzlar benim tercihim OPERA 11.51 olur...opera hızlı bir tarayıcı benim demek istediğim 11 tane eklentim var bilgisayarda kurulu progamların eklentileri web eklentisi bunların 4 tanesi çalışıyor chrome'da mozillada hepsi sorunsuz çalışıyor 11 eklentiyi chrome'a eklediğim zaman chrome donup kalıyor...
bırak hızı google anasayfayı açamadan çöküyor chrome hep kendi eklentilerini kabul ediyor başka bir programın eklentiyi kabul etmiyorSon Düzenleme: Kapalı Hesap (218989) ~ 02 Ekim 2011 01:26
Tartışmaya Gerek Yok Eski Crome Kullanıcısıyım Mozilla Gibi Bir Tarayıcı Yok.... Crome Yanına Bile Yaklaşamaz..
herkesin fikri kendine tabi. bende önceden FF kullanıyodum.Şimdi artık chrome kullanıyorum. FF, 4 çıktıkdan sonra daha kendini toplayamadı.ama uygulamada FF nin üstünlüğü tartışılmaz.Konuşmaya gerek bile yok. : ) ancak chrome da aşşağı kalmıyo,biraz araştırmak karıştırmak kurcalamak gerekiyo sadece...: )
halla halla bende hiç çökme olmadı valla tabi kişiden kişiye değişirde bende arkadaşa katılıyorum bende eskiden ff kullanıyordum ama baktım ki 4.0 serisinden sonra ff bozmaya başladı chrome geçtim tabi herkezin internette gezinme anlayışı farklı isityen chrome istiyen ff :)
benim tercihim operadan yana.
- 1
- 2