Zombiler bu oyuna geri döndü!

CHIP Online
02-10-2010, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bütün zamanların en popüler FPS serilerinden birisinde zombilerin dönüşü yaşanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/zomb ... ri-dondu_22728.html

Oyun ve film sektöründe en çok iş yapan yaratık cinsi olan Zombi konsepti, Call of Duty: Black Ops ile yine aramızda olacak. Computer and Video Games'in yaptığı açıklamaya göre yapımcı firma Treyarch, Zombi fikrinin yeni oyuna da ekleneceğini resmen duyurdu.

Co-op mod'da dörder kişinin oynayabileceği özel bir multiplayer bölüm yapılacak. Treyarch'ın patronu Mark Lamia; "Oyuna dahil edeceğimiz Zombi fikri için çok güzel bileşenlerimiz var ve bunları en iyi ve eğlenceli şekilde değerlendireceğiz. Ayrıca fan'larımız için çok farkı sürprizlerimiz de olacak" dedi.

Bu haftanın başında bazı perakende satış mağazalarının oyunun açıklama kitabının içerisindeki bilgilerin gayri resmi olarak sızdırılması da bu haberi pekiştirmiş oldu.

Zombi öldürme modu ilk kez Treyarch'ın bir önceki oyunu olan Call of Duty: World at War'da vuku bulmuş ve çok sevilmişti. Firma yetkilileri de bu durumun farkına varmış ve yeni oyunda da böyle bir yapı kullanmaya karar vermişler.

Call of Duty: Black Ops, mağazalardaki yerini 9 Kasım tarihinde alacak.

Tüm konu: Zombiler bu oyuna geri döndü!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Zombi bölümünü sevmiş miydiniz?

TnDnmz
02-10-2010, 18:53   |  #2  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

Benim CoD:WaW daki zombie bölümü çok hoşuma gitmişti.İnşallah bunda da gider.

hasan55
02-10-2010, 21:55   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

CoD:WaW da nasıl zombi bölümü açııyor yazarsanz sevnrm

CoD:WaW

CarlJohnson
02-10-2010, 23:11   |  #4  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

bildigim kadarıyla oyun bittikten sonra acılıyor ama kac zaman oldu tabi emin degilim..az mı yaptık multi den zombi.o kutudan şansa cıkan silahlar arasından lazer gelecekte tek atacaz zombilere diye anamız agladı kac sefer :) zewkli cok.umarım daha geniş ortamda benzer sekilde zombi avlarız..

ssinanyil
03-10-2010, 13:43   |  #5  
Yıllanmış Üye
221 mesaj

Ne bölümdü be. Hilesiz 16. bölüme kadar gelebilmiştim, yanlış hatırlamıyorsam. Hileyle 50-60'a kadar gittim sıkıldım sonra. Zombiler gittikçe tanklaşıyor.