arkdaşlar bilgisayarıma hem zone alarm pro(1yıllık lisan hediye ediyorlardı) hemde kis 2009 var bir çakışma söz monusu olabilirme eğer olursa hangissi daha iyi vbide zone alarmın türkçe yaması varmı yardımcı olna herkese teşekkürler
zone alarm ve kaspersky
ikisi birden büyük ihtimal çakışma yapar, yapmasa bile pcyi çok kasar.
kis zone alarm agöre daha iyisidir ve bence en iyisidir.
tr dil yamalarıda var..yerinde olsan kis kullanırım.
zone alarm antivirüs değil güvenlik duvarı zaten kaspersky internet security'nin içindeki güvenlik duvarı ile çakışacak ve sorun çıkaracak illede ikisini yanyana kullancam dersen kasperin güvenlik duvarını pasif hale getirirsin sorun kalmaz ama gerek yok zone alarmı sil sisteminden kasperin güvenlik duvarı yeter
NOT zone alarm artık antivirüs de yapıyor
kis tr kullanmak için yamaya gerek yok direk türkçe indir en iyisi
savasmeralzone alarm antivirüs değil güvenlik duvarı zaten kaspersky internet security'nin içindeki güvenlik duvarı ile çakışacak ve sorun çıkaracak illede ikisini yanyana kullancam dersen kasperin güvenlik duvarını pasif hale getirirsin sorun kalmaz ama gerek yok zone alarmı sil sisteminden kasperin güvenlik duvarı yeterhayrola yaa bize ögretiyorsun galiba.Yazdığım mesaja niye dikkat etmiyorsun?bak orda ne var koskoca bir artı(+);ne anlama geldiğini bilmiyorsan biraz daha oku araştır sonra foruma geri gel bakalım.Oldu mu?yukarıdaki mesajımda altda güncelleme yazısı var, ama senle bir alakası yok haa,yanlış anlama CHİP in verdiği Zone Alarm haberinin linkini arıyordum,buldum demin onu verdim yukarda.
NOT zone alarm artık antivirüs de yapıSon Düzenleme: viking20 ~ 20 Kasım 2008 21:50
banamı diyon viking 20 anlamadım ki ne diyon adam bi soru sormuş bizde soruyoz bilmediklerimizi öğreniyoz bu adama bildiğimi söylüyorum sana ne oldu ben anlamadım şimdi
ne artısı eksisi benim senle senin yazdıklarınla söylediklerinle alakam yok sen kimsinki o cevabı yazarken senin yorumunu görmedim bile iyi okumamışsın diyosun bence sen kendi kendine gelin güvey oluyon :)
forumda iki soru sorduk herkes uzman kesildi başımıza yanlış anlama viking lafım sana değil ben lafımı ortaya gorum isteyen gelir alır beyenmeyen bırakır gacar
sen şu ikide bir imzama bak diyen üyesin bildim seni
savasmeralbanamı diyon viking 20 anlamadım ki ne diyon adam bi soru sormuş bizde soruyoz bilmediklerimizi öğreniyoz bu adama bildiğimi söylüyorum sana ne oldu ben anlamadım şimditamam afedersin o zaman değerli arkadaşım,hemen benim mesajımın üzerine o şekilde yazinca açıkcası beni hedef aliyorsun gibi oldu.Meğerse değilmiş,oldu kusura bakma ltf.Açıklaman içinde ayrıca teşekkür ederim.
ne artısı eksisi benim senle senin yazdıklarınla söylediklerinle alakam yok sen kimsinki o cevabı yazarken senin yorumunu görmedim bile iyi okumamışsın diyosun bence sen kendi kendine gelin güvey oluyon :)forumda iki soru sorduk herkes uzman kesildi başımıza yanlış anlama viking lafım sana değil ben lafımı ortaya gorum isteyen gelir alır beyenmeyen bırakır gacar
sen şu ikide bir imzama bak diyen üyesin bildim seni
---
Bende PC de{ ESET SS+Active Armor Firewall+Norton AntiBot+Zemane AntiKeylogger+Trojan Remover+a2(a-squared Free)+Spyware Terminator} herşeyleri ile açık activ durumda ,bir sorun açmadılar.Son Düzenleme: viking20 ~ 21 Kasım 2008 09:35