İyi günler arkadaşlar.. 8600gt de sorun var. masaüstünde falan hiç bi sorun yok ama oyunda, internetten video izlerken, flash oyun oynarken ekranda yeşil kırmızı karecikler oluşuyor. sizce sorun nedir? son 2 haftadır böyle.
Zotac 8600GT
son sürüm ekran kartı driver
1 kere xp 1 kere win 7 attım ama yine sonuç aynı :( ekran kartı fırınlama diye bişey duydum acaba sağlıklımıdır deniyim mi?
bu arada bu sorun 275.33 driverı yükledikten sonra oldu biriside 8800 gtye son sürüm yükledikten sonra kartını kaybetmiş. driverla alakası olabilirmi?
kart kesın hasar gormus dıyebılırım driverıda nvidia sıtesınden cekıyosun bıse olması ımkansızelektrık kesıntısnden falanmı hasar gordu kart arızalı gıbı duruyo son care baska pc ye tak dene kartı emın olalım akrt hasarlımı oyleyse etcek bıse yok
evet kart hasarlı. başka pcde denedim. fırınlamayı deneyecem.
bi arkadaş videoda anlatmış soğutucuyu söküp tiner sürüp 200 derece fırına atıp 8 dk beklemiş sğduktan sonra ekran kartı çalışmış.
soğutucuyu söküyo. fırçayla sentetik tiner sürüyo heryerin güzelce temizliyo. sonra 200 derce fırını önceden ısıtıyo tam 200 drece olunca tepsiye koyup fırına atıyo 8 dk sonra çıkarıyo yarım saat soğumaya bırakıyo. takıyo pcye bütün karlerçizgiler yok oluyo :D anlamadım fırınla alakasını denicem bende