beyler sistemim şöyle
pentium dual core 2.70 ghz işlemci
2 gb kingston 1600 ghz ram
gigabyte ddr3 1600 mhz anakart(yeni aldım)
500 watt saga ll psu
zotac 9800 gt o.c 1 gb ekran kartım var
pc nin performancı iyi ama ekran kartı cok kotu performans verıyor pc. en kötü oyunlarda bile kasıyor. dandık bı 256 lık ekran kartı gıbı performans verıyor yanı. driverlerı falan da guncel. ne yapacagımı anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum
zotac 9800 gt o.c. hakkında yardım
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
9800gt aldın öylemi gts 450 dururken.
bişey demiyorum.
OP Yeni Üye
45 mesaj
9800 serisi o kadarda kısmını geçtim dandik bir seri değildir asla kasma olayının bir çok sebebi vardır öncelikle hangi oyunlarda yapıyor mesela genel bi durum mu söz konusu, ve şunuda unutmayalım hiçbirzaman işlemcinindeyetersin kaldığı durumlarda oyun içi kasmalar olabilir bazı oyunlar ekran kartına bazı oyunlar İşlemciye bazısıda RAM e yüklenir bunların hepsinide dengeli kullanan oyunlar vardır tabi. Bana göre senin CPU n yetersiz kalıyor bu sistemde en düşük modeli olan bileşenin o
OP Yeni Üye
45 mesaj
9800 serisi o kadarda kısmını geçtim dandik bir seri değildir asla kasma olayının bir çok sebebi vardır öncelikle hangi oyunlarda yapıyor mesela genel bi durum mu söz konusu, ve şunuda unutmayalım hiçbirzaman işlemcinindeyetersin kaldığı durumlarda oyun içi kasmalar olabilir bazı oyunlar ekran kartına bazı oyunlar İşlemciye bazısıda RAM e yüklenir bunların hepsinide dengeli kullanan oyunlar vardır tabi. Bana göre senin CPU n yetersiz kalıyor bu sistemde en düşük modeli olan bileşenin
genel olarak tüm oyunlarda kasıyor kardeş galiba ekran kartı arızalı kaç kere format atıldı pc ye ve hard dısk ı bıle degıstırdım olmuyor.
Üye
70 mesaj
biz kafede 9800 gtle gta 4 u blackops2 yi kasmadan oynuyoduk bışıyde sorun vardır