zotac 9800gtx+ sipariş ettim daha havale ödemesini yapmadım kasam mini atx 1 tane pcı x16 slotu var ve alacağım ekran kartının buraya sığıp sığmayacağını bilmiyorum kartı çok uygun fiyata buldum bu fırsatı kaçırmak istemiyorum ve kasama sığmayacaksa boşuna almak istemiyorum anakartım msı g33m kartın uzunluğunu bilen varsa yardım etsin lütfen.
zotac 9800gtx+ anakartıma sığar mı
- 1
- 2
sığmaz çünkü içinde power kutusuda var birde düşünürsek dvd-rom felan girdiğini mini kasaya olmaz...
sabit diskini daha yukarı yada en alt gözlerden birine takarsan o kart sığar oraya;) ancak şu var, kartın üstündeki soğutucu baya kalın(iki slotuda kaplamasına sebep oluyor), ayrıca ram'lerinde ekran kartı kısmına oldukça yakın. yataylıktan ziyade alt ve üst kısım olarak dikey şekilde başka kısımlarada temas etmicegini ölç bence, çünkü dedigim gibi o sabit diski aşağılara alırsan oraya sığar.
erdem barışahmet79 nerdesin yardımına ihtiyacım var.Elazığlının dediği gibi hdd'yi iki alta yada iki üste kaydırırsan sığması gerek,bi ihtimal baktın sığmıyor eline alırsın bir tane demir testere kartın değdiği hdd yuvasının bir iki santim kesersin hdd'yi de yukarı takarsın herhangi bir sorun olmaz
http://www.gigabyte.com.tr/products/vga/specs/gv-n250zl-1gi.html
istersen Gıgabyte gts 250 al 21 cm uzunluğu ultra durable serisi hemde.
ne yaptın sen ya 400 tl bende olsa kasayı atx bi kasayla değiştiririm bizim ilçede biryer açıldı 240 tl ye zotac 9800gtx+ satılıryordu.ben de hemen parayı topladım siparişi internetten verdim yerin adı teknolojix http://www.teknolojix.com/detail ... ZOTAC%209800GTX+%20(256Bit)512MB%20GDDR3%20TV%20DVI%2016X bu fırsat kaçar mı? hem de gts 250 bu kartın isim değiştirmiş hali incelemelerinde artı bi performans vermiyo 400 tl ye ikinci el gtx260 almak daha mantıklı geçen gün 404 tl ye gittigidiyorda zotac gtx260 satıldı.
kart şu an stokta 1 tane kaldı ve onu da ben sipariş ettim 2 gün içerisinde havaleyi yapmazsam siparişim iptal edilecek.kasayı ölçtüm 25,5 cm geliyor kart çok kalın ramler de çok yakın duruyo kafam o kadar karıştı ki parayı yarın ödesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum ama bu fırsat da kaçmayacak gibi iki arada kaldım.sığmazsa ne yaparım kartı geri iade edebilirmiyim?
1 hafta içinde geri iade imkanı var müşteri hakkın bu senin, bunu her yer uygulamak zorunda o yüzden zotac 9800gtx+'ı al fiyatı çok iyi kaçırma bence,
ne yap et sığdır kasaya:)
Sebebe gerek yok! kasaya sığmada hatta beğenmedim deyip verebilirsin geri mazeret isteme hakları yok sadece ürünün kutusu filan yıpranmamış ve faturası filan tas tamam olmalı.
Kart biraz anakarttın üstünde olduğu için HDD kayarsa sğar ama çok büyük ihtimalle anakarttaki bazı soketlerin üstünü kapatıcak bende aynı kartı kullanıyorum. Sata girişlerinin tamamamının üstünü kapatmıştı bende sata kablolalarının plastiğini keserek taktım. buna dikkat et
ya sığıp sığmayacağı konusunu bilmiyorum son kararı bugün vercem geri almazlarsa kart elimde kalır işlmeci e6750 ocz sthealthxstream 500 watt ile kullanacağım kartı tam performansta darboğaz yapmadan kullanabilirim yeterki kasaya sığsın.
kartın 12v girişlerinin üste olduğunu resimini göstermişsin de bende de
Zotac 9800 GTX+ var ve 12 v girişleri arka tarfta hdd lerin sata portuna değdi değecek mesafede , arkadaşım da GTX260 var ondaki 12 v girişleri üstte bi yanlışlık olmasın.
- 1
- 2