sa arkadaslar zotac gts450 amp almayı dusnuyorum 500 watt saga ii psu var elimde yeterli mi sizce
sistemim şöyle:
işlemci pentium dual core e5400 2.70 ghz
anakartım gigabyte ga-p43t-es3g
2 gb 1600 mhz ddr3 sogutuculu ram
zotac gts 450 amp almayı dusnuyorum kac watt psu
gerçek 500 w psu yeterli diye düşünüyorum ama ileriye dönük 700 w alabilirsin.
elimde 500 wat var zaten kardes :))
yetmiyorsa gerçek olmayabilir.
markası saga ll belkı duymussundur vatan computer den almıstım
hd 5670 nasıl bi kart önerir misiniz ???
Hayrı o kartı önermem.Öbürünüde önermem.Her ikiside birbirinden kötü.Power supply'in gayet iyi. Bu kartı al.Tavsiye ederim http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=44540
500 watt yeter gönül rahatlığıyla kullanabilirisn. 1 yıl boyunca gtx 275 ekran kartını mushkin 400 watt ile kullandım. üstelik oc li olarak. bu nedenle 500 yeter. ama ekran kartı olarak Gigabyte 460 1gb almanı öneririm. ama 1gb olanı 256 bit olandır. 768 mb lığı olan pek iyi değil.
o kart o işlemci ile darbogaz yapabılır dıkkat et basıma geldı . ATİ ONERMEM NVIDIA AL:)
ati radeon hd 4770 nasıl peki ???
-net- arkadaşımıza katılıyorum bir yıl içinde 4 tane ekran kartı değiştirdim. 3 tanesi atinin iyi kartlarıydı bir türlü ısınmadım. sadece tek avantajınız çok canlı renkler gerisi boş. Şu anda nvidia kullanıyorum en yüksek ayarla street f. oyununu rahatlıkla oynuyorum. mkv (HD) filmleri takılmasız kullanıyorum. daha önce 4830, 4850, 4890, 5770 kullandım bir türlü istediğimi alamıyordum. kartların hepsi iyiydi ama nvidia başka. kalitesiz bir hizmeti var. örneğin türkçe dil desteği vermez. kayıt ve benzeri işlemlerle müşteriyi kendine bağlamaz nvidia ama yinede başkadır.