sevgili arkadaşlar bu siteye üye olduktan sora sizlerden cok sey öğrendim ve ögrenmeye dewam ediom sizlerin önerileri ve yorumlarınız ile kendime zotac gtx 460 1gb 256 bit ekran kartı aldım dediğiniz gibi de cok sahane bi kart ama bn bu karta overclock yapmak istiyorum yani kısacası maximum performans istiyorum sizlerden istediğim bu kartın engine clock , memory clock ve shader clock saatlerini kaça kadar yükseltmeliyim ve ayrıca karta gerektiğinde nasıl voltaj vercez simdiden o değerli yorumlarınız için çok çok tşkler...
zotac gtx 460 hakkında bilgi ???
Eğer voltaj verebiliyorsan 1.050V ile 850Mhz GPU Hızı yapabilirsin.
MSI Afterburner ile.
http://mikrokozmos.com/attachmen ... id=446&d=1283465419
vallahi kardeşim msı afterburner ile o kadar denedim ama bi türlü voltaj veremedim çünkü o bölüm kilitli ayrıca resim koymayı blmiorum yardımcı olursanız resimlerle anlatırım olayı :=)
Kilidi kaldıramıyor musun ? Settings'den bunu yapabilirsin.
Ya da kartın voltaj yapmana imkan sağlamıyor.Voltajsız 800MHz yapmaya çalış.
www.imgur.com buraya upload et.
biras overclocku ögrenmek birazda kartın sınırlarını zorlamak için böle bişi yapıorum
ßıkrak yapsın adam %70 zevk meselesidir o.c . %30 ihtiyaç için :))
bende 2.3 ghz core 2 dou vardı bir kere bile overclock etmedim çünkü içime sinmedi sonuçta bir süre sonra yükselttiğim hızda bana yetmiyeceğine ve daha fazla sını isteyeceğimi biliyorum bu işin hazzı gelip geçicidir
şuan işlemci boşta duruyor yerine q9400 aldım
1999 senesinde p2 350 yi 412 mhz çıkarmıştım sistem çökmüştü götüp bilgisayarcıda tekrar kurmuşlardı ogün bugündürde uğraşmıyorum bu işlerle.
bende 2.3 ghz core 2 dou vardı bir kere bile overclock etmedim çünkü içime sinmedi sonuçta bir süre sonra yükselttiğim hızda bana yetmiyeceğine ve daha fazla sını isteyeceğimi biliyorum bu işin hazzı gelip geçicidir
şuan işlemci boşta duruyor yerine q9400 aldım
1999 senesinde p2 350 yi 412 mhz çıkarmıştım sistem çökmüştü götüp bilgisayarcıda tekrar kurmuşlardı ogün bugündürde uğraşmıyorum bu işlerle.
o c2d işlemciyi bana satarmısın 50liraya ? ist. elden teslim olur :D