Zotac da çalışan bir arkadaşım var piyasaya sunulunca kdvsiz türkiyeye sokup bana getiricek.Bazı arkadaslar bana zotac cok sorun cıkarıyo alma boşuna felan dediler doğrumu?
Zotac GTX 470 Aldım Bir Soru?
Geneline bakarsak Nvıdıa Gpu lu kartlarda Zotac, Ati Gpu lu kartlarda ise Sapphire en çok sorun çıkartan markalar gibi görünüyor ama bu birazda satış yüzdeleriyle alakalı, yani en çok hangi marka satılıyorsa tabiki adet olarak o markanın ürünlerinin fazla olması da normaldir, tabiki Zotac'ın Gigabyte yada Asus kalitesinde olmadığı aşikar ancak öyle kartı almayacak kadarda vahim bir durum yok, yani alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Hayır yasa dışı değil, yurt dışından getertilen ürünlerde belirli bir sınız vardır getirttiğiniz ürünün fiyatı o sınırlar içindeyse kdv ödemezsiniz.
KDVsiz derken yasa dışımı ?
ben zotac kullandım hiçbir sorun yaşamadım.
sorun çıkmaz gözün kapalı al :D
iyi bir fırsat alınabilir ama dışarıdan gelicekse garantisi olmaz olursada türkiye de işe yaramaz
iyi bir fırsat alınabilir ama dışarıdan gelicekse garantisi olmaz olursada türkiye de işe yaramazYaramaz olur mu, herhangi bir sorun olduğunda verirsin kargoya (ki genelde yurt dışı göndrimlerde ups'i tercih ediyorlar) kartın oluyorsa tamir olmuyorsa yenisiyle değişip sana geri geliyor, tabi kargo ücretini biz karşılıyoruz:)
Yanlız kdv'den kaçayım derken elektrik faturasına da dikkat etmek lazım
Fiyatını merak eden arkadaşlar Ahmet_79 arkadaşımızın konusunu takip edebilir.
https://www.chip.com.tr/forum/fermi-fiyatlari_t157958.html