http://www.exa.com.tr/his/ekran_ ... d4850-334-6396.html hıs hd 4850
http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... c_gtx-334-7916.html zotacgtx260 synergy
kartlardan hangisiyle gta 4te yüksek performans alırım
zotac mı hıs mi
amp olunca ne oluyor bide ekran kartı alırken en çok neyine bakılır
bide gta 4 zotacta nasıl oynanır rahat olur mu
2 sorumada cevap verirseniz mutlu olurum thanks
amp olunca ne oluyor bide ekran kartı alırken en çok neyine bakılıamp ekran kartının fabrikadan overclock haliyle çıkmasıdır.ekran kartlarında en önemli detay gpu dur.gpu: ekran kartının grafik işlemcisidir.görüntüyü en iyi şekilde ekrana yansıtır.
gpu dandik olupta diğer özellikler yüksek olursa,o karttan hayır umma.(gddr 5 olması bile)siz sistem için bütçe ne kadar ayırdınız.
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 07 Ağustos 2009 20:03
benim sistem belli psu 420 w intel quad işlemci 4 gb ram 500 gb harddisk bide zotac ekran kartı
GTX 260 4870 ile aynı 4850 oraya yanlış olmuş :D
benim sistem belli psu 420 w intel quad işlemci 4 gb ram 500 gb harddisk bide zotac ekran kartı007Ali; acaba forumda sana önerilen şeyleri gerçekten değerlendirmeyi, en azından "Neden bu şekilde öneriyorlar?" diye fikir yürütmeyi düşünüyor musun? Aklına yatmıyorsa bu "Neden" sorusunu sorabilirsin ve açıklama ve cevaplarını da alabilirsin. Fakat son kez söyleyeceğim; bu zihniyetle gidersen sonunda üzülen sen olacaksın vesselam.
süleyman, bırak abicim. adam anlamıyor.
sırf ikimiz kaç kere mesaj atıp anlatmaya çalıştık. o sorsun zotac mı, his mi diye? uğraşma boşuna. zorla kazık yemeye çalışıyor. bize daha bir şey demek düşmez.
birde dandik psu'lu bir kasa versinlerde, iyice görsün gününü. patlatıp sistemi eline alınca ben nerde yanlış yaptım acaba diye soracak elbet. o gün geldiğinde açacağı başlığı bile tahmin etmek mümkün.
"bilgisayar patladı, acil yardım" bu başlığı göreceğimizden eminim. :-)
boşver kardeşim, biz laftan anlayan insanlara birşeyler anlatmaya çalışalım.
Bu durumda GTX 260 tabii ki daha performanslı ama IceQ 4'ü overclock yaparsanız oldukça zorluyor 260'ı , hele CrossFire'da öne bile geçiyor ama fiyat olarak da geçiyor :)