Selam arkadaşlar,
Geçenlerde Vatan Bilgisayar' a Zotac GTX275 AMP! almak için gittim. Zotac kalmamış ama 1 tane Leadtek' in GTX275 i kalmış. 10-15 TL daha düşük fiyatı. Parası sorun değil de Leadtek nasıldır acep? Sanki bana Zotac daha iyi gibi geliyor. Ayrıca AMP ile performans farkı da olabilir diye korkuyorum. Malum insan her zaman 480-500 TL para bulamıyor :)
Fikirlerinizve tavsiyeleriniz nedir?
Bu arada önemli bir hatırlatma; ZOTAC GTX275 AMP! stoklarında hiç kalmamış :(((
Zotac yok Leadtek versem??
Tabiki amp modeli en az %5 daha performanslıdır, artı zotac bir oyun ve birde test yazılımı hediye veriyor.
Leadtek Zotac dana daha köklü bir fimadır bir süre ülkemizde ürünlerini göremiyorduk ama kartları çok kaliteli
illa vatan şart mı başka sanal siteler var onlara bakabilirsin seninde dediğin gibi insan her zaman 500 tl lik bir cihaz almıyor ben sana biraz daha sabret gelir nasıl olsa veya başka sitelere bak lmışkan zotac olsun derim ben
zotac amp al leadtek iyidir zaten iyi olmasa nvidia chipseti vermezde sen amp diyorsun düz zotac alacak olsan fark etmez leadtek al derim ama amp edition daha performanslı olur
10 - 15 Lira için daha performanslı ve daha kaliteli bir markadan vazgeçmeyin derim ben , başka bir yerden bulabilirseniz ordan alın Zotac'dan vazgeçmeyin ! ;)
Artı 50 tl oyun 50 tl test yazılımı Zotac'ın fiyatını zaten çok makul bir seviyeye getiriyor, şimdi dersiniz ya ben zaten korsan kullanıyorum para vermiyorum ama orjinal ürün ile crack lı ürün bir olmaz öyle değilmi:)
Artı 50 tl oyun 50 tl test yazılımı Zotac'ın fiyatını zaten çok makul bir seviyeye getiriyor, şimdi dersiniz ya ben zaten korsan kullanıyorum para vermiyorum ama orjinal ürün ile crack lı ürün bir olmaz öyle değilmi:)vay vay, Zotac gerçekten iyiymiş..Kesinlikle Zotac alınmalı.
Şimdilk korsana devam malesef..