Zuckerberg'i korkutan adam!

CHIP Online
09-02-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un patronu hayatından endişeli... İşte onu bu kadar korkutan adam ve yaptıkları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/zuckerberg-i-korkutan-adam_25181.html


Resimlerle: Facebook profil fotoğrafınız ne anlatıyor?

Büyük kuruluşlarının sıkıntılarının da büyük olacağı kaçınılmaz bir gerçek... En büyük sosyal ağ olan Facebook'un kurucusu ve genel müdürü Mark Zuckerberg, Facebook üyesi Pradeep Manukonda (31) tarafından sürekli rahatsız edilmekte, Mark Zuckerberg de bu yüzden kendi ve kız kardeşi hakkında endişeli.

Pradeep Manukonda, Mark ile Mark'ın kız kardeşi Randi Zuckerberg Facebook aracılığıyla iletişim kurdu. Mesajında "lütfen bana yardım et, sonra istersen senin için ölürüm" diyen Pradeep, sözlerine "Lütfen acımı anla." şeklinde devam ediyor.


TMZ'nin bildirdiği verilere göre Pradeep, Palo Alto'daki birkaç Facebook ofisine Mark'tan para istemek amacıyla gitmiş, ayrıca 28 Ocak'ta da bir mektup ile çiçek de göndermiş.

Bu olaylar üzerine de ilgili mahkeme, Pradeep'in Mark'a, Mark'ın kız kardeşi Randi'ye ve kız arkadaşı Priscilla Chan'e en fazla 274,32 m (300 yard) yakın durabileceğine karar verdi.

Kısa zaman önce de bir hacklenme vakasıyla gündeme düşen Zuckerberg'in, Facebook'un güvenliğini daha da artırması şart gibi görünüyor.


Tüm konu: Zuckerberg'i korkutan adam!

İzleyin: Facebook filmine ikinci fragman

Resimlerle: Facebook profil fotoğrafınız ne anlatıyor?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Mark'ın yerinde siz olsanız ne yapardınız?