Zuckerberg'in ilk web sitesi ortaya çıktı!

CHIP Online
05-04-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un kurucusunun 1999 senesinde hazırladığı söylenen web sitesi, sizi çok şaşırtacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/zuc ... ya-cikti_39587.html

Resimlerle: Daha özel bir Facebook için 8 Chrome eklentisi!

Mark Zuckerberg'in 1999'da oluşturduğu web sitesi, internette gün yüzüne çıktı. Facebook'un kurucusunun ilk web sitesi olması muhtemel olan sayfa, internetin en büyük adamının nereden nereye geldiğini gözler önüne seriyor.

Sayfada Zuckerberg'in kendisini "Slim Shady!" olarak adlandırdığı görünüyor. "Vader Fader" adında bir şey meydana getiren genç CEO, sayfasında sizi göz kırpan bir dinazör gözüyle ağırlıyor. "The Web" adında bir Java uygulaması oluşturan 15 yaşındaki Zuckerberg, onu şöyle açıklıyor:

<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2013040414352957472.jpg" alt="" width="608" height="350" />

"Şu an web oldukça küçük. Umarım daha büyük bir web haline gelir. Bu, beraber ve iyi çalışmak için bulabileceğiniz birkaç applet'ten bir tanesi. İsminiz, bir başkasının size bağlantı vermesi nedeniyle Web'de bulunuyorsa, bağlantı kuracağınız iki kişiyi daha seçebilirsiniz. Aksi halde, tanıdığınız birini görürseniz ve isminiz Web'de yoksa, bana erişebilirsiniz. Böylece bu kişiyle aranızda bağlantı oluşturup Web'e ekleyebilirim. Web'de kimseyi tanımıyorsanız, bana erişin ve sizi ekleyeyim. Bu applet'in çalışabilmesi için, kendi isminiz ve bağlantı kurmak istediğiniz iki kişinin ismiyle bana başvurmanız gerekiyor. Teşekkür ederim!"


Tüm Konu: Zuckerberg'in ilk web sitesi ortaya çıktı!

Resimlerle: Daha özel bir Facebook için 8 Chrome eklentisi!

Kaynak: www.chip.com.tr