UDP yada TCP protokolü seçimi olmadıgından portu kabul etmiyor Pes 2010 online oynayamıyorum internette biraz araştırdım kurallardan falan ayar sölemişler onlarıda denedim yine olmuyor. Airties rt-111 marka modemim var bide arızalı arada bir net gidip geliyor sorunu nedir anlamadım... Ya zyxel modemimde port açmayı söleyebilcek yada airties modemimi nasıl düzeltebilceğim konusunda yardım edebilcek varmı büyük bir heycanla pes aldım ve şuan oynuyamıyorum :( Airties modemimle oyuna girebiliyorumda işte 1 maçı tamamlıyamadan düşüyorum netten genellikle
Zyxel P-660HW-T1 v2 Port açma sorunu Pes 2010
Yokmu hiç yardımcı olabilcek birisi bu marka modemde nasıl port açabilirim sanırım UDP ve TCP ikisine birden açtığı için kabul etmiyo sadece UDP port açmam lazım 5730-5739 a
Merhaba Arkadaşım öncelikle aşağıdaki linkteki yazılımı modemine yükleyip arkjasındaki reset tuşuna 30 sn basılı tutarak modemini resetle ve yeniden kur. Sonra modemde yine aşağıdaki linkten yararlanarak istediğin portları yönlendir unutmaki ZyXEL marka modemlerde UDP ve TCP ayrımı otomatik olarak yapılır yani dışardan port hangi protokolden geliyorsa modem onu yönlendiri diğer bir adım ise modem üzerindeki UPNP yi aktif et sonra modeme telent ile bağlan Başlat>çaıştır>cmd dos ekranına telnet 192.168.1.1 yazıp entera bas ve modemin erişim şifresini gir menü 24 ardında 8 tuşlayarak komut satırına ip nat con 3 yazıpp entera bas ve modemini kapatıp açıl testini yap.