Zyxel P-660HW T1 v3 modemim var ve sürekli internet gidiyor daha doğrusu şöyle; Utorrenten filan indirme yaparken hiçbi sorun yok ama internete girerken sayfa bulunamıyor diyor bu dns hatası mı kısıtlı bağlantımı ne olduğunu anlayamadım,çok araştırdım ama bulamadım,mesela internetteyken 10 dk giriyor sonra 1 dk gidiyor,yarım saat giriyorum gidiyo yani sabit bişey yok.Bu neden kaynaklanıyo anlamadım yardım ederseniz sevinirim....
Zyxel P-660HW T1 v3 Devamlı net gidiyor
internet çoğaltıcın varsa oda yapıyor arada dns alamıyorsun.
Kendi derdime çâre ararken, senin açtığın başlığı gördüm. Benim de P660RU t1 v2 ADSL modemim var. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Misâl; Bir sunucudan dosya downlod ederken, başka bir sayfaya geçmek istediğimde, "Sayfa bulunamadı" uyarısı alıyorum. Halbuki o esnâda bütün bağlantı problemsiz görünüyor. Modemin gerekli tüm ışıkları yanıyor. Windows'un Ağ>Özellikler kısmından internet bağlantı sayfasına girdiğimde de, bağlantı var görünüyor. İndirme işlemi de devam ediyor. Ama bir süre geçmeden, farklı bir internet sayfası açılmıyor.
ZyXEL resmi sitesine girip biraz araştırdım. "Winows 7 uyumlu modem" den söz ediyor. Bu uyum, donanımla değil, yazılımla ilgili olması gerekir. En son güncellemeyi indirip modemi güncelledim. Lâkin sorun çözülmedi. Müşteri hizmetleri teknik destek kısmını aradım. Oradan da "Ihım, mıhım şeyy, kem küm" ettiler.
Çözüm olarak ya Vista veya XP kuracağız, ya da modemi değiştireceğiz.
Başka seçenek görünmüyor.