slm arkadaslar
bnm sorunum kablosuz internete baglanamamak yalnz soyle bir gariplk var laptop modeme baglanıor (en azından baglandı yazıor)ama laptoptan nete giremiyorum sorunm dns mi die dusunuorm dnsleri 4.2.2.1 4.2.2.2 yaptm olmadı hangi dnsleri yazmalıyım buarada masaustnden gireblyrm internete(masaustunde dns ve ip otomatk laptopta otomatk yapnca modeme baglanamıyrm bile) yardım edersenz cok sevinirim
zyxel p-660w modem ınternete baglanmıyor
dostum dnsler ototamatık ıplerı de ototmatık yapacaksaın ancak senın sorunu dns degıl sanırım modemı yenden kur yada loptopla modem arasında baglantı varmı onu anla ornek modemın ıp arayuzune gırersen bılkı modeme le baglantın var demektır orenk verım zysel modem ıp arayuzu nosu su olması lazım
bır net sayfası ac adres yerındekı adresı sıl sunu yaz tıkla
192.168.1.1 entere bas cıkan kullanıcı adı yerıne admin sıfre yerıne ıse 1234 yaz tıkla
yaza kullanıcı adı ZXDSL SIFRE ISE ZXDSL OLABILIR bununla ıp arayuze gırersen bılkı omdemımle baglantın var demektır ondaneger arayuzu goremıyorsan bu ıp yı gırıpte ozaman bılkı modem ayarların bozuktur reseetle modemı yenden kur derım ...
tmm tesekkurler denicem ama modem ayarları bozk olsa masaustnden girememki nete