ZyXEL - p660hn-f1z modem sorunu içeri lütfen

shakemedown
23-06-2011, 19:00   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
61 mesaj

p660hn-f1z port açmasını bilmediğim için eski airties 103 modemimi kulladım. airties modemimi çıkardım format atdım yeni modemi taktım cdsinden kurulum yaparken bende ttnet kullanıcı adımı ve şifremi istedi. bende sözleşme kağıdından buldum yazdım ama alttaki hatayı alıyorum.şuan int yok müşteri hizmetlerinden istedimaynı adı ve şifreyi verdi ttnete giddim adamda aynısını dedi. ttnete aynı kullanıcı adıyla girebiliyorum ama modem kabul etmiyor. internete birtek ben girmiyorum 3 kişi var yiyolar beni evde :) o yüzden acil yazılmasına karşıyım ama bu sefer gerçekden acil. 

burda yanlış olduğunu söylüyor ama doğru giriyorum en az 10-15 defa girdim aynısı çıkıyor.müşteri hizmetlerini aradım modeminiz int bağlanıyor diyor ama bilgisayara gitmiyor diyor. işin eski tarafı artık eski modemimde int girmiyor.

ekran kartı
23-06-2011, 19:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Modemleri CD ile kurmak gerekmiyor. Daha doğrusu modemi kurmak gerekmiyor.

İnternet tarayıcınızı açın. Adres satırına 192.168.2.1 yazın ve girin. Şifre soracaktır boş bırakın tamam diyerek girin. Sol menüden ADSL ayarlarının yapıldığı bir sayfa var.Bu şekilde bir yer.

Oraya kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın kaydedin modemin işlemi bitirmesini bekleyin. Bu kadar. Sorun yaşarsanız özel mesaj atın.

shakemedown
23-06-2011, 19:49   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
61 mesaj

konu ap

laxi
24-06-2011, 10:39   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
35 mesaj

ZyXEL modemlerde port açmak için aşağıdaki likte bulunan port açma dokümanından yararlanabilirsin, çok basit bir port açma işlemi var yalnız port açtıktan sonra kural oluşturmaktan anlamam diyorsan yada zor geliyorsa solda bulunan güvenlik menüsünün altında güvenlik durumuna gir wan dan lan a kısmına izin ver yeter.