Zyxel p-660w-T1 v3 marka model modemim var operatör kısıtlamasından dolayı firmware update etmeye çalışıyorum fakat resimdeki RomPager hatasını alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Firmware'in bin dosyasını en alttaki resimde gösterdiğim gibi kendi sitesinden indirdim fakat aynı hatayı alıyorum. Operatör kısıtlamasından kurtulmak için tam olarak ne yapmam gerekiyor nerede hata yapıyorum acaba.?
Zyxel p660w wifi modem firmware update sorunu
Modem arayüzünde tp-link yazıyor ben mi yanlış görüyorum ?
Evet Tp link yazıyor ama zyxel sanırım tplink arayüzünü kullanıyor. Modemi ethernetle bağlayıp arayüzüne girdiğimde ilk şifre sorgulama ekranında da TP-Link yazıyor ama altında p-660w-T1 v3 yazıyor yani modemin model numarası yazıyor. Yani dediğim gibi sanırım tp link arayüzünü kullanıyor
Sanırım şuan en son firmware'ye sahipsin yanlış bakmadıysam tabi :)
ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660W-T1v3/Firmware/TTNet/370BOX7E0(Kilitsiz).bin
Şurdan indirip dener misin ?
Olmadı denedim yine hata verdi yüklemek istediğiniz dosya cihaz yazılımızla uygun değil hatası aldım.
Benim amacım adsl kullanıcı adı şifre girme yerindeki operatör kısıtlamasından kurtulmak alttaki resimde @ işaretinden sonra sadece doping yazılıyor ondan kurtulmak ıcın firmware update yapmaya calısıyorum
bu üründeki kilidi kaldırmak için ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URU ... re/Doping/370BYN2D0(Kilitsiz).bin yazılımını indirip yükle kilit kalkacaktır.