Zyxel660HW T1V3 1 saat sonra internete giremiyorum

emretutar
24-03-2010, 11:12   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

4 gün önce Zyxel 660hw T1V3 modelini aldım. Sitelere gayet hızlı giriyor bi problem yok.işin içine torrent programı girince iş değişiyor. torrent için bitcomet programını kullanıyorum. ilk bir saat içinde download ve upload yaparken sitelere gayet normal giriyorum bi problem yok fakat (down-up kessem dahil) 1-2 saat sonra google dahil hiç bir siteye giremiyorum reset atmam gerekiyor. modem sanki kendini torrente tahsis etmiş gibi engelliyor beni. versiyon güncellemesinden tutunda ayar değişikliğine kadar uğraştım. bir türlü çözemedim. bu konuda bana yardımcı olucak arkadaşlar varmı. ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

scandelos
26-03-2010, 16:56   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

Selam kardeş modeminde bulunan menülerde sol tarafta ağ menüsüne tıklayarak ağ adres çeviricisini seçip karşına gelen ekranda Max NAT/Firewall Session Per User 512 yazan yeri 1024 yada 2048 olarak değiştir yaşamış olduğun problemin çözüldüğünü göreceksin ben denedim ve şuan gayet başarılı bir şekilde kullanıyorum...

emretutar
26-03-2010, 21:47   |  #3  
OP Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: scandelos  
Selam kardeş modeminde bulunan menülerde sol tarafta ağ menüsüne tıklayarak ağ adres çeviricisini seçip karşına gelen ekranda Max NAT/Firewall Session Per User 512 yazan yeri 1024 yada 2048 olarak değiştir yaşamış olduğun problemin çözüldüğünü göreceksin ben denedim ve şuan gayet başarılı bir şekilde kullanıyorum...
Dostum denemediğim yöntem kalmadı. Dediğin ayarı 2048'e de çektim denedim ilk baştan işe yarıyor sitelere girmek sorunsuz fakat, 30-45 dakka sonra google dahil hiç bir siteye giremiyorum. Acaba başka bi yerlerde bi ayar dahamı var anlamadım. port açmayıda başarılı bi şekilde yaptım. Modeme başka bi ayar daha yaptıysan bana iletirsen sevinirim. Yardımların için teşekkür ederim.