Murat kardeşim; seni kırmak istemem. İnsanlara yardım etmek istiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama bilgi seviyen çok düşük, tecrüben ise hiç yok. Senin hayatında kaç defa dünyanın en iyi hackerları mücadele ettin?
İnsanları da çok yanlış bilgilendiriyorsun. Öyle "Kaspersky ile full scan yap!" demekle olmuyor bu işler. Keşke her şey o kadar basit olsa! Yukarıda söylediklerimi de çok iyi oku! Orada dünyanın en iyi anti-zararlılarıyla yapılmış bir testten bahsediliyor. Senin avukatlığını yaptığın Kaspersky de o anti-zararlılardan birisidir. Hala yok efendim, geçirgen değildir de, bilmem ne değildir de demenin anlamı yok. Sen yani şunu mu söylemek istiyorsun: Comodo dışında hiçbir antivirüs geçirgen değildir. Buna inanacak bir tane insan bile bulamazsın. Kaldı ki eğer senin dediğin gibi olsaydı, dünyada zararlı sorunu kalmazdı.
Daha önce de söyledim. Belki görmemişsindir: Uzmanlar senin söylediklerine gülüyorlardır. Hackerlar da senden duacıdır.
İnsanlarla iddialaşmanın anlamı yok. Herkes görüşünü yazar. İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz. Burası çekişme alanı değildir.
Kendini geliştirmen dileğiyle...
Not: Benim Comodo'yu tavsiye etmemin nedeni ise gerçekten kaliteli bir ürün olması ve ücretsiz olmasıdır. Sen kullandığın KIS'e beş beş para mı saydın? Muhtemelen ikinci el bir yazılımdır ve belki de içinde zararlı bile vardır. Eğer lisanslı KIS kullanmıyorsan, Comodo'ya dil uzatma! Comodo pek çok kaliteli yazılımları insanlara marka güvencesiyle ücretsiz sunan bir şirkettir. Kaspersky, senden kuruş kuruş para ister. Comodo'nun sunduğu virtual browser, virtual kiosk gibi özellikleri de Kaspersky'de bulamazsın...
Tecrübesizliğimi nasıl anlıyorsun nerden gördün ne yaptıklarımı.kaç tane comodonun bulamadığı zararlıları bulduk Kaç tane hacker yakaladık uzaklaştırdık.Bence siz biraz kendinizi geliştirip ne dediğimi anlarsanız iyi olur kimseye karıştığım yok aynı şeyi yazmanında anlamı yok.Bu sözüde altta kalınca herkes yazar."Sen kullandığın antiyi çok mu iyi sanıyorsun,Hiç mi virüs geçirmiyor" sıkışınca bunu demek istediğimi söyleyen tek sen değilsin çoğu kişide bu sözü kullanır söz bulamayınca ,gerekli açıklamayı o kişilere çok iyi yapmışımdır.
1.si bunu söylemediğimi bildiğini biliyorum,Ayrıca antivirüsleri test eden tek sen değilsin kullanıcılardan ve kendi testlerimden sonucu alıyorum.
2.Dünyanın en iyi hackerı diyede bişey yok her gün onu alt eden çıkıyor bu avuntularla soru boşuna sorma.Kaç tanede hackerla uğraştığım sizi ilgilendirmez.
3.Burdaki sitede yazılan yazılarımı dikkate alıp bu sözleri söylüyorsan beni bir araştırmanı tavsiye ederim sana diğer forumlarda.
Ayrıca kasperın ne kadar iyi olduğunu hem tek ben değil global araştırmalar söylüyor comodonun "C" si yok etrafda Virüstotal de bile virüs olmayanı virüs olarak görüyor bu antivirüsü neden kullansınlar.Hizmetleri çok diye kalite düşük olsun bi işe yaramaz.
Ayrıca kasperskyinde ücretsiz yazılımları mevcut araştırmanı tavsiye ederim.
Ek olarak Deepfreeze ninde virüs geçirmediğini düşünüyorsan bişey diyemem artık.