3 Aylık Ücretsiz Eset Smart Security 6

AndcrewTR
14-04-2013, 01:01   |  #1  
AndcrewTR avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

Tıklayın

Buradan formu doldurun. 2 dakika içerisinde mail gelecektir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Programı ben de yükledim de arkadaşlar bu dosyaları otomatik karantinaya alıyor. Hiç sormuyor ne yapayım diye. Bir ayarı var mıdır bunun?

Son Düzenleme: AndcrewTR ~ 14 Nisan 2013 01:02
feanorking
14-04-2013, 07:05   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

3 ay ne be zaten yükleyince direk 3 ay deneme süresi veriyor ne kampanyası. ben norton 360 kullanıyorum 6 aylık lisans veriyor romen sitesi. sanal makineye kurup lisansı alıyorum gerçek makinede kullanıyorum yılda 2 defa zor değil.

murat5038
14-04-2013, 10:23   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: cleverman  
DeepFreeze olmadan güvenlik olmaz! Tabanda mutlaka DeepFreeze olmalıdır; çünkü anti-zararlıların hepsi geçirgendirler ve de tespit yetenekleri yeterli değildir. Kaldı ki tespit ettiklerini de adam gibi temizleyemezler.

Ben dünyanın en iyi 10 anti-zararlısını test ettim. Taradılar, taradılar, taradılar hiçbir şey bulamadılar. Bulamadıkları gibi zararsız dosyaları silmeye kalkanlar da oldu.

Comodo'nun 2014 IS'nin dünyanın 1 numarası olacağına inanıyorum. Gerekli doneleri gönderdim. Gerisi kendilerine kalmış. DeepFreeze + Free Comodo IS + Virtual Comodo Dragon kombinasyonu ile bağımsız tehlikelerden yana herhangi bir sıkıntın olmaz.

Keşke Comodo da DepFreeze tarzı ücretsiz bir program geliştirse, mükemmel olur. Kendileri de download rekorları kırarlar. 

"Avatarlar bile dehşet saçabilir." isimli blog yazımı okumanı öneririm...

 Bu kadar abartmanın ne alamı var her yere bunu yazıyorsun,Deepfreezesiz bal gibi olur pc hiç gerekli bir yazılım değil bana göre.

Comodo ise dediğin gibi çok geçirgen diğer antileri içine katma.Comodonun çok hatasını yakaladım çok tehlikeli virüsleride geçirdiğini ve adamı hackliyorlar comodunu ruhu duymuyordu.

Qromodynmc
14-04-2013, 12:39   |  #4  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

3 ay değil 2 yıl bedava verseler bile Eset kullanmam.Kahkaha.

Bide şu Deep Freezeyi insanlara önermeyin kardeşim,Bireysel kullanıcıların ihtiyacı yok,Sisteme yazık..

murat5038
14-04-2013, 13:39   |  #5  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: cleverman  
Murat kardeşim; seni kırmak istemem. İnsanlara yardım etmek istiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama bilgi seviyen çok düşük, tecrüben ise hiç yok. Senin hayatında kaç defa dünyanın en iyi hackerları mücadele ettin?

İnsanları da çok yanlış bilgilendiriyorsun. Öyle "Kaspersky ile full scan yap!" demekle olmuyor bu işler. Keşke her şey o kadar basit olsa! Yukarıda söylediklerimi de çok iyi oku! Orada dünyanın en iyi anti-zararlılarıyla yapılmış bir testten bahsediliyor. Senin avukatlığını yaptığın Kaspersky de o anti-zararlılardan birisidir. Hala yok efendim, geçirgen değildir de, bilmem ne değildir de demenin anlamı yok. Sen yani şunu mu söylemek istiyorsun: Comodo dışında hiçbir antivirüs geçirgen değildir. Buna inanacak bir tane insan bile bulamazsın. Kaldı ki eğer senin dediğin gibi olsaydı, dünyada zararlı sorunu kalmazdı.

Daha önce de söyledim. Belki görmemişsindir: Uzmanlar senin söylediklerine gülüyorlardır. Hackerlar da senden duacıdır.

İnsanlarla iddialaşmanın anlamı yok. Herkes görüşünü yazar. İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz. Burası çekişme alanı değildir.

Kendini geliştirmen dileğiyle...

Not: Benim Comodo'yu tavsiye etmemin nedeni ise gerçekten kaliteli bir ürün olması ve ücretsiz olmasıdır. Sen kullandığın KIS'e beş beş para mı saydın? Muhtemelen ikinci el bir yazılımdır ve belki de içinde zararlı bile vardır. Eğer lisanslı KIS kullanmıyorsan, Comodo'ya dil uzatma! Comodo pek çok kaliteli yazılımları insanlara marka güvencesiyle ücretsiz sunan bir şirkettir. Kaspersky, senden kuruş kuruş para ister. Comodo'nun sunduğu virtual browser, virtual kiosk gibi özellikleri de Kaspersky'de bulamazsın...

 Tecrübesizliğimi nasıl anlıyorsun nerden gördün ne yaptıklarımı.kaç tane comodonun bulamadığı zararlıları bulduk Kaç tane hacker yakaladık uzaklaştırdık.Bence siz biraz kendinizi geliştirip ne dediğimi anlarsanız iyi olur kimseye karıştığım yok aynı şeyi yazmanında anlamı yok.Bu sözüde altta kalınca herkes yazar."Sen kullandığın antiyi çok mu iyi sanıyorsun,Hiç mi virüs geçirmiyor" sıkışınca bunu demek istediğimi söyleyen tek sen değilsin çoğu kişide bu sözü kullanır söz bulamayınca ,gerekli açıklamayı o kişilere çok iyi yapmışımdır.

1.si bunu söylemediğimi bildiğini biliyorum,Ayrıca antivirüsleri test eden tek sen değilsin kullanıcılardan ve kendi testlerimden sonucu alıyorum.

2.Dünyanın en iyi hackerı diyede bişey yok her gün onu alt eden çıkıyor bu avuntularla soru boşuna sorma.Kaç tanede hackerla uğraştığım sizi ilgilendirmez.

3.Burdaki sitede yazılan yazılarımı dikkate alıp bu sözleri söylüyorsan beni bir araştırmanı tavsiye ederim sana diğer forumlarda.

Ayrıca kasperın ne kadar iyi olduğunu hem tek ben değil global araştırmalar söylüyor comodonun "C" si yok etrafda Virüstotal de bile virüs olmayanı virüs olarak görüyor bu antivirüsü neden kullansınlar.Hizmetleri çok diye kalite düşük olsun bi işe yaramaz.

Ayrıca kasperskyinde ücretsiz yazılımları mevcut araştırmanı tavsiye ederim.

Ek olarak Deepfreeze ninde virüs geçirmediğini düşünüyorsan bişey diyemem artık.

murat5038
14-04-2013, 13:40   |  #6  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: punisher123  
3 ay değil 2 yıl bedava verseler bile Eset kullanmam.Kahkaha.

Bide şu Deep Freezeyi insanlara önermeyin kardeşim,Bireysel kullanıcıların ihtiyacı yok,Sisteme yazık..

 %100 katılıyorum.

Diffren12
14-04-2013, 14:45   |  #7  
Diffren12 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
266 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz.Kampanya güzel eset smart security de güveniyorum.Hayır deep freeze nerden çıktı.O bir kere güvenlik yazılımı değil.Zaten deep freeze yükleyip comodo yüklemeye ne gerek var.Deep freeze internet kafeciler için iyi ama ev kullanıcısı için çok gerekli değil aç kapa aç kapa zor yani.Önemli ulan kullanıcı ben bilinçli bir kullanıcıyım.Ama flash bellek takmak zorunda kaldığım için mecbur av kullanıyorum arada bir de böyle kampanyalardan yararlanıyorum.Ayrıca kampanyayı veren arkadaşa teşekkür ediyorum.Ayrıca sakin crakli av kullanmayın.

AndcrewTR
14-04-2013, 18:57   |  #8  
AndcrewTR avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

İlk mesajda dediğimi nasıl yapabilirim? Bilen yok mu?

feanorking
15-04-2013, 09:57   |  #9  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

cleverman hacker dediğin feys falan patlatan liseliler herhalde baksan işleri güçleri yok her hafta sana saldırıyorlarmış gibi bahsediyorsun. bi kere hacker bana musallat olsa grur duyar iki şey kapmaya çalışırım.