Çok haklısınız..
3D Led TV Alıcam
Bence bu yıl hep yeni teknolojiler çıkardı, biraz ara versin. Diğer markalar gibi hergün işe yaramayan şeyler çıkartıp durmasın.
Uygun ve kaliteli olsun :)
Arkadaşlar bunların hep satış politikası olduğunu düşünüyorum. Belki onlarda biliyordur çok satamayacağını. Ama piyasaya şu imajı vermeye çalışıyorlar:" ben üretiyorum". Yoksa bakıyorsun 4 marka birleşmiş kullandıkları 3d tv sg teknolojisine bir şey eklemeden tekrar satacaklar. Sırf biz de varız demek için.
O adımları da önce sen atmaya çalışacaksın.. Yoksa geride birilerini takip etmek zorunda kalırsın.. Lg, fpr gözlüğü ile diğer büyük firmaların onu takip etmelerini sağladı. Görüntü kalitesi, parlaklık, ekran titremesi ve bakış açısı sorunu olmadan 3d tv üretti. Teknoloji konusunda şu anda en önde olan o.
En iyi teknolojilere imza attığı için en çok tercih edilende o. 3D TV' ler arasında ki en iyi görüntü kalitesinede sahip.
3D fpr gözlük teknolojili 3D led, smart, full hd, ve sinema tv çeşitleriyle en iyi görüntü ve parlaklık vererek film izlemeyi, oyun oynamayı tam bir eğlenceye dönüştüren en iyi 3D tv ünvanı almış marka LG.
3D LED TV' de en iyi görüntü kalitesi bile LG' den sorulur :)
Gerçektende en iyi görüntü kalitesine ve parlaklığına sahip bir marka LG.
:) bu söylediğinde çok doğru dasti ..
Sadece görüntü kalitesinde en iyi değil bu teknoloji harikaları, çeviride, gözlükte (fpr), parlaklıkta, çeşitte, fonksiyonda, mantıkta, fiyatta, bakış açısı ve rahatlıkta ve bunun gibi bir çok artıda LG ve LG 3D tv'ler en iyi.
Çok doğru gerçekten söyledikleriniz.