En iyi 3D LED TV teknolojisi olan FPR gözlüğü ve bunların yanı sıra görüntü kalitesi, parlaklığı ile öne çıkmayıda başardı.
3D Led TV Alıcam
Bu kadar iyi özelliğin bir arada olduğu bir TV' yi kim tercih etmez ki ?
Sorunun cevabını bulmak zor olmadı zaten :)
Resimlerde bile çok rahat anlaşılıyor, görüntü kalitesi.
Resimlerde bile görüntü kalitesi ortaya çıkıyorken, normalde evinizde film izlerken nasıl olacağını siz düşünün.
valla kullanıcılara sormak lazım. Memnun mu değiller mi diye ? Ama benim eniştemin ailesi de LG kullanıcısı geçen gün show tv de karayip korsanları filmi vardı ışığı kapatınca ortam bir anda sinemaya döndü :) 3d tv de bunu izlemek nasıl zevkli olurdu orasını siz düşünün :)
42" ekran 3d led tv'ye film koyunca ve ışıkları kapatınca bir de patlamış mısır yapınca sinema keyfi başlıyor:))) Sinemadan tek farkı sinemada ayaklarınızı uzatamıyorsunuz ama evde uzatabiliyorsunuz...İmrendirmek gibi olmasın..:P)
Dasti ben gelirim, diğer arkadaşlar tenezzül etmeye bilirler, malum onların 3D tv'leri var :) Ben henüz ailemle evde 3D tv eğlencesi yaşayamayanlardanım:( evimde rahat bir şekilde film de izleyemedim, oyun da oynayamadım, görüntü kalitesinden, parlaklığından, fpr gözlüklerinden ve çeviri özelliğinden hiç faydalanamadım :(((( ( ne duygu sömürüsü yaparmışım beeee:) )
Dasti ben gelirim, diğer arkadaşlar tenezzül etmeye bilirler, malum onların 3D tv'leri var :) Ben henüz ailemle evde 3D tv eğlencesi yaşayamayanlardanım:( evimde rahat bir şekilde film de izleyemedim, oyun da oynayamadım, görüntü kalitesinden, parlaklığından, fpr gözlüklerinden ve çeviri özelliğinden hiç faydalanamadım :(((( ( ne duygu sömürüsü yaparmışım beeee:) )anne bana nie almıyorsun 3d tv diyenlerden misin yoksa :)) püskevit misali :)) Tamam yazıyorum o zaman 3d tv partisine seni :)
Teşekkür ederimmmmm, çok sevindirdin beni, zorlada olsa biri beni partiye davet etti çokk sevindim :)) izlemek istediğin film varmı eli boş gelinmez dimii :)
Arkadaşlar inanın hepinizin 3d led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almanızı canı gönülden istiyorum. Herkes eğlensin mutlu olsun..Filmler, videolar izlesin, oyunlar oynasın, çeviriler yapsın...