o zaman istemesenizde glirler herhalde :)
3D Led TV Alıcam
Dasti bence de. Sen 3d tv çeşitlerinden birini satın al değil ailen komşuların bile gelir..:))
Ailenden önce zaten meraklı komşular gelir, film izlemek için eğer çocuklarıda varsa oyun oynamak ister :)
Darılmaca, gücenmece yok arkadaşlar baştan söyleyeyim, 3D full hd, led, sinema ve smart tv çeşitlerinden birini satın aldığımda kimseyi davet etmeyeceğim, evimde ailemle rahat rahat film izlemek, oyun oynamak varken sizlerle uğraşamam :)
Ayse siz 3d tv çeşitlerinden birini satın alın, mutlu olun biz izlemesek de olur:P
:) Bende çağırmıyorum, kimseyi.
Dasticiğim o laflaydı, gemi gibi. 3D tv çeşitlerini satın alan kimse başkasıyla paylaşmaz, haklarıda var en iyi seçilmiş, fpr gözlük teknolojisine sahip bu harika paylaşılacak gibi değil.
Ben paylaşmayı çok seven biri olarak LG 3D TV' mi kimseyle paylaşmak istemiyorum.
Sadem siz filminizi, videonuzu yalnız izlemekten hoşlanıyorsunuz bence..
Yanlız olmasada yanlıza yakın film izlemek çok daha eğlenceli arkadaşlar bunu sizlerde biliyorsunuz bence :)
Yanlız değilde ailemle izlemeyi seviyorum, bir çok videoda onlarda yer almakta zaten.
Aileyle izlemek bambaşkadır..
Fiyatı uygun ama filmi kalabalık değilde ailenle ya da sevgilinle baş başa izlemek daha güzel bana göre.