Gerçekten süper bir şey olur.
3D Led TV Alıcam
Sinema salonuna döner sanırım :)
Ev ev olmaktan çıkar ve sinema salonuna döner.. İstemeden arkadaşlarınıza film partisi vermek zorunda kalırsınız..
Biletsiz almam kimseyi evime :)
Bilet fiyatını fazla değil 5 tl'den kesseniz 1 aya kalmaz ses sisteminin parasını çıkarırsınız..
5 tl'ye sinema mı var? Siz bana güvenin ..
sinema izlemek farklı evde farklı, sonuçta evinde ki rahatlığı sinemada yaşayamazsın.
Evet sadem ya geçen gün satış sitesinde karşılaştım, çok çok şıklardı, 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle kaliteli ve parlak bir görüntü izlerken bu ses sistemleriylede harika bir ses dinleyebiliyoruz, LG tek başına bize yetiyor.
Ben 20 Tl vermeyede razıyım, bu eğlence için bu fiyat çok değil, ama izleyeceğim filmi ben seçerim, şimdiden anlaşalımda :)
Var var:) çevrenizden de getirebilirsiniz :)
Sadem gördünüz mü? Film izlemek için değil 5 tl, 20 tl vermeye hazır olanlar var. Ses sistemini satın al sen bayramdaki kampanyalardan..:))
20 tl fazla ama sizlerde 3D TV sahibi olmak istiyorsunuz, bu yüzden biraz tutumlu olunda bir an önce kendi evinizde ailenizle birlikte film izleme şansına sahip olun :)
Evimizde ailemizle birlikte film izleme şansına sahip olmak için bir süre daha beklememiz gerekiyor, ama beklemek istemiyorum, bu eğlenceyi bir an önce yaşamak istiyorum.