3D TV' de futbol izlemek daha bir güzel ve eğlenceli olacaktır :)
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Yapmıştır fener yine bir şike, Orduluların elinden öyle kolay kurtulduğuna göre,ama ben yinede aynı fikirdeyim, futbol izlemek bu sene hiç eğlenceli olmıyacak.
Dual View Gaming teknolojisi de olarak bilinen multiplayer oyunlarda her bir oyuncunun sadece kendi ekranını görebilmesini sağlayan özelliğin FPR teknolojisine sahip LG Cinema 3D serisi TV'lerde uygulanışını anlatan video çalışması
Ben izlemiştim, özellikle oyun meraklıları için çok faydalı bir paylaşım, fpr teknolojili gözlüklerin yeni bir özelliği daha.
Gerçekten süper ötesi diyebilirim.
Oyun tutkunlarının zaten 3d tv çeşitlerinden birini mutlaka satın alması gerek..
Oyun oynamak eğlencenin ta kendisi, 3D tv çeşitlerinde üç boyutlu oyun oynamak nasıl bir duygudur inanın merak ediyorum, iyi bir kampanyada, iyi bir fiyata bulursam satın alıp o merakımı gidereceğim en kısa zamanda inşallah.
Oyun oynamak gerçekten çok eğlenceli. Ben oyun oynamayı sevmezken sever hale geldim...
Araba yarışları ve futbol oyunlarını oynamak çok eğlenceli..
3D LED TV' de oyun oynamak zaten eğlenceli
Tabi istediğiniz oyun olsun, Dasti bütün oyunları yazar şimdi :)
yani yaa konuyu ben açtım ben cevap veriyim doğru diyosunuz.
Bakın bu oyun avrupa da en çok oynanlarda bir numaraymış. Görüntü kalitesi bence çok iyi 3D Led tv nizde oynayabilirsiniz. İsmi ne diye merak ediyorsanız onu da söyliyim hemen Dead Island. :)
Naıl oynandığı hakkında bir bilgin var mı?valla bir bilgim yok ama senin için bir video buldum. Görüntü kalitesi çok iyi oyunun ve aksiyon çok :) tasarım vs bence herşey güzel olmuş izlemen lazım bu videoyu sonra hak verirsin bana :)Son Düzenleme: dasti ~ 15 Eylül 2011 11:44