rica ederim lui :) danini dur şimdi seninde oynayabileceğin bir oyun bulcam :)
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Back to the Future: The Game bak bu oyunu seversin belki geleceğe dönüş filminin oyununu yapmışlar.
http://www.youtube.com/watch?v=3blzGwd4xLg
Görüntü kalitesi de iyi 3d tv alınca oynayabilirsin bu oyunu eğer beğenmezsen de en son süper marioyu önercem heaa :)))
gerçeğe yakın oyunlar yapıyorlar artık. Bunları da 3d led tv oynamak ve izlemek büyük bir zevk :) miraç crysis 2 de güzel bir tespit onunda grafikleri çok iyi ve görüntü kalitesi güzel dev ekranda on numara gider diye düşünüyorum. :)
Doğru düşünüyorsun dasti, dediğin gibi olur zaten.
Evet 3d tv çeşitlerinde oyun oynamak sanki oyunun içindeymişsiniz hissini yaratıyor. Çok eğlenceli bir şey. Tavsiye ederim..
:))) Ben de iyi bir araba yarışçısı veya iyi bir futbol oyuncusu...
Fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinde sadece oyun oynarken değil film izlerkende kendinizi kaybediyorsunuz ve görüntünün içine giriyorsunuz, anlıyacağınız ben mario olmaktansa Angelia Jolie olmayı tercih ediyorum :)
Ben de Mari'yu çok severdim. Mario'yu oynarken çok eğlenirdim..
Çok güzel bir oyun, tavsiye ederim oynarken çok eğleneceğiniz bir oyun, gerçekten çok eğlenceli.
Oyun oynamak zaten çok eğlenceli...
Ana Menüde traineri çalıştırıp tekrar oyuna girdikten sonra oyunun ana menüsünde insert tuşuna basın. Bu sayede trainer aktif duruma geçecektir.
Numpad 1:Sınırsız Can
Numpad 2:Sınırsız Kuvvet
Numpad 3:Sınırsız Kabiliyet
Numpad 4:100 Tecrübe
Numpad 5:Sıfır Zehir
Numpad 6:Sınırsız Oren
http://www.gamerturks.com/forum/ ... kings-hileleri.html
Yukarıdaki siteden traineri indirin.Traineri kullanabilmek için ilk olarak oyuna girmeli daha sonra Alt+Tab veya Alt+Esc tuşlarını kullanarak windowsa geri dönmeli ve traineri çalıştırmalısınız. Yani traineri çalıştırdığınızda oyununda açık olması gerekmektedir. Bundan sonrada size oyunun tadını çıkarmak kalıyor. Eğer trainer çalışmazsa bunun sebebi trainerla oyununun versiyonlarının uyuşmamasıdır.
Sen de 3d tv çeşitlerinden birini satın al, aldıktan sonra nasıl oyun kurdu olunuyor 5 güne kalmaz öğrenirsin..:)
Sen de 3d tv çeşitlerinden birini satın al, aldıktan sonra nasıl oyun kurdu olunuyor 5 güne kalmaz öğrenirsin..:)alıcam yakın zamanda ben onu şimdilik lcd de oynamaya başliyim ilerleyen levellerı 3d led tv de oynarım. Oyunlarla fazla aram olmadığı için 3d led tv alsamda fazla oynamam ben oyun daha çok film ve dizi izlemekte kullanırıım :)