Ayse tam hilebaz çıktı =)
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Ben de oöye yapıyorum . Öncelik film ve dizilerin, sonra videoların en son ise oyunların..
Bir çokları içinde durum aynıdır bence danini , bende film izleme biraz daha ağır basıyor, film izlemek oyun oynamaktan daha eğlenceli bence, aslında ikisinide yapabiliriz, sg gözlükte olduğu gibi, gözlüğün şarjı bitti, midem bulandı, başım döndü gibi eğlenceyi yarıda kesmek zorunda bıraktıracak olumsuzluklar yok fpr teknolojisine sahip gözlüklerde, o nedenle kesintisiz eğlence için lg'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden şaşmayın derim.
Satış siteleri öyle bir kampanya yapsalar çok güzel olurdu... Forumdaki tüm arkadaşlar " Biz istedik tek göz Allah verdi iki göz" şeklinde sevindirik olurlardı..:)))
Ben ilk yaptığım şeyi söyleyeyim.. 3d çizgi film izlemiştim.
ben önce ev sinema sistemimi kurcam :) dvd playerı, blu ray, ev sinema sistemini falan hepsini kurucam sonra bir iki ısınma turu yaparım dizi ve filmlerle daha sonra da allah büyük bakarız belki bir parti düzenler sizi davet ederim :D
Ben 3D tv'imde önce güzel bir korku filmi izlemek istiyorum, sonra oyun oynayıp, içindekiler kısmı keşfe çıkarım sanırım, ne güzel bir eğlence aleti bu televizyon, yapanın ellerine sağlık.
Aynen yaa bir zamanlar karınca tv izlerdi insanlar şimdi smart tv özelliği sayesinde internete bile giribiliyor televizyonlarından :) Bırak hd yayınları uydu yoktu doğru düzgün alüminyum antenlerle doluydu her yer :) Şimdi HD ve full hd yayınlarla televizyonda eğlencenin tadını fazlasıyla çıkarıyor insanlar.
Çok değil 5-10 yıl sonra bile ne sg gözlüğü kalır ne de fpr gözlüğü.. Bakalım neler göreceğiz?
5-10 yıl sonra bizim hayatta olacağımız bile belli değil o yüzden ben şuan ki FPR teknolojisine bakarım. Ben 3D LED TV' mden de FPR gözlüğümden de memnunum.