Çok haklısın Sadem.
Verilmiş sadekemız varmış. Şimdi fpr gözlüğü teknolojisi sayesinde böyle bir sorunumuz yok..
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
dün forum istanbuldaydım satürn de 3d led tv leri falan inceledim. Bu sony beş para etmez arkadaşlar bence koymuşlar bir tane modelini sg gözlüğü ile baktım görüntü kalitesi beni tatmin etmedi açıkçası ha normal tv izlemişim ha sony 3d tv ile tv izlemişim.
Düşünmek dahi istemiyorum, oyun oynarken ekran titremesi kadar sinir bozucu bir durum olamaz. SG teknolojisini kullanan 3D TV' lerde bu sorun çok sık oluyor.
Üçüncü boyut özelliğini kullanamadıktan sonra 3d tv satın almanın bir anlamı yok, sony eski kalitesini yitirdi, eskiden gerçekten iyi ürünler çıkartıyordu, ama şimdiki ürünlerinde eski kalitesinden eser kalmadı, özellikle 3d tv'lerinde görüntü kalitesi ve parlaklığı çok eksildi.
Hem Lg'nin fpr gözlük teknolojili yeni nesil 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin fiyatları çok pahalı değil, normal led'lerle aralarında pek fazla fiyat farkı yok.
FPR gözlüğü alınmaya değer en iyi 3D TV teknolojisi, bende alıcak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
ekran titremesi, crosstalk yok, bakış açısında büyük devrim hangi açıdan bakarsan bak 3d görüntüyü izleme şansına sahipsin. Şuan için en iyi görüntü kalitesine sahip 3d led tv ler fpr gözlüğü teknolojisine sahip diyebilirim.
Biraz bekleseydi keşke lg, biz daha fpr gözlük teknolojili 3d tv'mizi satın alıp kullanmadan o eğlenceye doymadan gözlüksüz 3D tv'ler nerden çıktı şimdi.
Çıktılar bile, lg bile çıkardı, hatta görüntü kalitesi ve parlaklıkta fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki kaliteye eşdeğer.