5-10 yıl sonra bizim hayatta olacağımız bile belli değil o yüzden ben şuan ki FPR teknolojisine bakarım. Ben 3D LED TV' mden de FPR gözlüğümden de memnunum.Şu anda ben de 3d led tv'mden ve fpr gözlüğü teknolojisinden memnunum ama 10 yıl sonrası için birşey diyemem.. Teknoloji bu yerinde durmuyor..
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Her gün yeni birşey çıkıyor ama en iyi olanını bir tek LG çıkartıyor.
5-10 yıla gözlüksüz 3d tvler kullanılmaya başlanabilir bence,biraz daha uzun vadede tv yerine hologram yayınları olabilir:) havada 3 boyutlu görüntü..orası kesin zaten punisher bu teknoloji hızıyla herşey olabilir o zamanda onlar için çok çok uzun bir süre olsa gerek. sinema 3d tv, led tv, smart tv falan kullanan kesin şimdi tüplü televizyon kullanan kesim gibi olur 5-10 yıl sonra :))
Hızına yetişilemeyecek tek şey teknoloji bencede, adamlar yemiyor içmiyor üretiyor, nasıl bir beyine sahip bu arkadaşlar anlayabilmiş değilim, onlardaki beyinse bende ki ne acaba :)
Daha fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin harikalığını hazmetmeden şimdide gözlüksüz 3 boyutlu gözlükler hayatımıza girmeye başladı, inanın ben şoklardayım.
LUİ' de olmasa zaten bilgisiz kalacağız =)
Teknoloji gerçekten çok hızlı ancak beni şaşırtan tvlerdeki değil ceplerdeki gelişim oldu,Şuan satılan gözlüksüz 3d destekli Lg Optimus 3d ve htc evo 3d var sanırım,İkiside çok güçlü donanıma sahip,Çift çekirdekli işlemci,Güçlü grafik işlemcisi ve yaklaşık 1 gb rame sahipler, Gerçekten Telefon piyasasının gelişimi Beni şaşırtıyor,1.5 ghz çift çekirdekli cepler 1080p video destekliyor,kaydedebiliyor,Ufacık şeyler:)
Evde LG 3D LED TV dışarıda LG Optimus 3D sınırsız oyun oyna, film, video izle. Bunlar hayal değil LG sayesinde gerçek oluyor.
LG sayesinde hepsine uygun fiyatlarla sahip olabiliyoruz.
Kesinlikle LG en iyi ve en yeni 3D teknolojilerini fiyatı uygun olarak bizlere sunuyor.
Diğer markalar ufak bir ödül, ünvan alsalar bunu hemen fiyatlarına yansıtırlar, ama lg en iyi 3d tv ünvanı aldığı fpr gözlük teknolojili full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini, sg gözlük işkenceli 3D tv'lerden daha uygun fiyata satıyor, bu çokkk büyük bir artı.