magıc kumandada harika tasarlanmış bu arada
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Aaa dasti sana hiç yakıştıramadım bu cehaleti, ben bile biliyorduö magic motion kumandanın sadece lg'nin smart tv'lerinde olduğunu :) Bu bilgi edindiğim günden sonra sinema, led ve full hd tv'leri eledim ve smart tv'lere yöneldim.
Samsung çok iyi bir marka ama ürülerinin fiyatı çok pahalı. Lg kaliteli ürünü uygun fiyata sattığı için tercih ve tavsiye ediliyor..
Aynen öyle computeraddict, sony'de samsung'da çok iyi markalar ama ürünlerinin fiyatları çok yüksek ve 3d tv çeşitlerinde sg gözlüğü kullanıyor, tercih edilmeme en azından bizler tarafından tercih edilmemelerinin tek sebebi bu.
Sony birde Samsung' tan daha kaliteli.
Aynen öyle computeraddict, sony'de samsung'da çok iyi markalar ama ürünlerinin fiyatları çok yüksek ve 3d tv çeşitlerinde sg gözlüğü kullanıyor, tercih edilmeme en azından bizler tarafından tercih edilmemelerinin tek sebebi bu.Fpr gözlüğüne geçseler en azından gözlüğünün fiyatı düşer. Satın almak daha kolaylaşır..Ama sg gözlüğünün 1 tanesi 200 TL. Çok pahalı..
Sony, samnsung'tan çok daha kaliteli, ona rağmen fiyatları eşdeğerlerde, Samsung'un kullanıcısını hiç düşündüğü yok, tek amacı para kazanmak, ürünlerindeki eksileri kapatacaklarına artı şeyler yapıp onlardanda kazanç sağlamaya çalışıyorlar, mesela 3d tv'lerinde kullandığı sg teknolojili gözlüğü değiştireceklerine smart tv'ler için klavye felan tasarlayıp satışa sunuyorlar, sen önce eksini ortadan kaldır artıyı sonra sunarsın; tek amaç para kazanmak olmuş yazık.
Çok haklısın sadem, sadece 3d tv'leri ve tv'lerin aparatları değil tüm ürünleri çok pahalı samsung'un.
Samsung teknolojide tanınmış bir marka olduğundan ismi satıyor..
İsim yapabilmekte büyük bir başarıdır, hemde çok büyük, ama isim yaptın diye rakiplerinle aynı yada benzer bir teknolojiyi çok daha yüksek bir fiyata sunmak çok yanlış, böyle yaparak ismine verilen değeri hak etmediğini gösteriyor.
İsim yapabilmekte büyük bir başarıdır, hemde çok büyük, ama isim yaptın diye rakiplerinle aynı yada benzer bir teknolojiyi çok daha yüksek bir fiyata sunmak çok yanlış, böyle yaparak ismine verilen değeri hak etmediğini gösteriyor.Haklıısnız ama böyle yaparak işin ucunda daha fazla para kazanmak var.. Ticaret..Teknoloji aynı, kalite aynı ama fiyatlar farklı..
Çünkü sadece kendileri kazanıyor, böyle yapmaya devam ederlerse paralarını kazanabilecekleri müşterileri kalmayacak.