3D Smart TV uygulamalarında da bir çok oyun var, aslında online oyun oynamak daha eğlenceli olurda neyse abartmim =)Belkide abartmıyorsun sadem, online oynanabilecek oyunlar vardır bence smart tv'lerde, eğlence kısmına gelince tabiki eğlenceli olur.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 24 Kasım 2011 14:44
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
ac revelations ps3 3d olarak :D
online oyun oynama fikri bile çok eğlenceli .teknoloji nerelere geldi.Dahada nerelere gidecek kimbilir danini, teknolojinin hızına yetişmeyi bırak takip dahi edemiyorum ben, eskiden sadece mario oynayabilirdik televizyonumuzda, ne severdik ne kavga ederdik, birde şimdiki oyunlara bak, sayılarını ve adlarını aklımda bile tutamıyorum.
bence al . grafikleri iyi hareketleri var ondan sonra oyun istanbuldada geçiyor .
3d destegide var .
Alıp oynadıktan sonra oyunu nasıl bulduğunu söyler misin? Belki bende alırım.
Evet ben de duymuştum bu oyunu. Henüz oynamadım ama arkadaşım çok eğlenceli olduğunu söylemişti.
oyunun mp ozelligide war oyun bitince aha ben napacam boşunami aldim diye isyan etmiyorsun :D
Benim oyunla pek aram yok, oyun oynamaktansa film izlemeyi tercih ederim, yinede size iyi eğlenceler.
Bne de film izlemeyi oyun oynamaya tercih ederim ama arada bir böyle değişik oyunlar da oynayabilirim..
Benim için oyun, okey veya tavla, bu bilgisayar oyunları sıkıyor beni, oyun oynayıp sıkılacağıma film izlerim daha iyi, hem daha çok eğlenceli hemde eğitici.
3D TV' de oyun oynamak bence film izlemekten daha eğlenceli.
3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinde video izlemek de oyun oynamak da ayrı bir eğlence kaynağı..
Smart tv hayatımıza eğlencenin yanında kolaylıklar da getirdi. Ayaklarımızı uzatarak film izlememizi başka bir teknolojiye ihtiyaç duymadan internete girmemizi sağladı..