Aslında bende punisher123 e katılıyorum. Çünkü ben şimdi ki Lcd tvimde herhangi bir film video izlediğim zaman uzanarak yatarak gayet rahat birşekilde izliyorum. Gözlük olduğunda bu sorun oluşturabilir hele SG gözlükle bu şekilde hiç izlenmez. Fpr gözlük ona göre yine iyidir fakat dediğim pozisyonlarda düzgün rahatlık vermez yaa :)
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Ben 3D TV' de film izlerken çok rahat bir şekilde izleyebiliyorum. Çünkü FPR gözlüğü geniş bir bakış açısına sahip olduğu için sorun yaşatmıyor.
3D TV rahatlığınıda geniş bakış açısına borçluyuz. Yoksa film izlemek işkence olucaktı.
Dasti çok haklısın. Ben de isterim gözlüksüz 3d tv. Ancak fpr gözlüğü de gözde varla yok arasında. Bakış açısı sorunu yaşamadan film izliyoruz. Ve en önemlisi uygun fiyatlı..
Gerçekten sadece bir özelliği yok FPR gözlüğü teknolojisinin tercih edilmesi için birden fazla özelliği var.
Put gibi oturup izleyeceğime hiç izlemem ve buna rağmen bulantı ve baş dönmesi olucaksa o 3D TV' yi balkondan aşağı atarım :)
Sg gözlüğün yaşattığı mide bulantısı, baş dönmesi, electromanyetik dalga maruziyeti, ekran titremesi ve crosstalk sorunlarının en fenası göz sağlığından olma riski, diğer hepsinin çözümü var ama göz sağlığı kaybedildikten sonra geri alınamıyacak en önemli duyu organımız. Fpr gözlük sayesinde tüm bu olumsuzluklardan kurtulduğumuz gibi kaliteli ve parlak bir görüntüyle film izleyip, oyun oynayarak eğlenceli vakitler geçirebileceğiz.
Birde FPR gözlüğü teknolojisi çıkmasaydı, sanırım film izlemeyi, oyun oynamayı kimse sevmezdi.
3D tv fpr gözlük teknolojisi çıkmasaydı kullanıcılar film izlemeyi, oyun oynamayı yine severdi bence. Çünkü en iyi teknolojinin o olduğunu kabul ederlerdi. Mesela 20 yıl önceki crt tv lere sahip olanlar 3d tv falan hayal edemiyorlardı. Çünkü o günün koşullarında ellerindeki en iyi teknoloji o idi.
Bunu bir süre kabul ederlerdi, ama SG gözlüğü ile oyun oynadıktan sonra bulantı ve baş dönmesi sorunlarını yaşadıkça, oyun oynamaktanda, film izlemektende soğucaklardır.
Soğuyorduk zaten.. İşten eve geliyorsun. Ne bir baş ağrısı var ne de mide bulantısı. Eğlenmek amaçlı satın aldığın 3d led tv sana 1-2 saatlik bir oyundan sonra eziyet gibi gelmeye başlıyor. Ne izlediğin filmden keyif alabiliyorsun ne videodan ne de spor veya futbol maçından.. İşte sg ile fpr gözlüğünün farkı..!
SG ile FPR gözlüğünün farkını bilmeyen kalmadı sanırım, yine de SG gözlüğünü tavsiye eden var mı ?
Tabi bakalım ama yine aktif gözlük çıkartıcaklarmış, bu yüzden bakmamız birşey değiştirmicek.
Yeni sg gözlüğünü görebilmemiz için 2012'yi beklememiz gerekecek.. Ki şahsen sadece ne yapabilmişler olarak inceleme yapacağım çünkü ne yaparlarsa yapsınlar fpr'ın yerini tutmayacak.. 5 dakika denemek için gözlüğü kullanırım..başımın ağrımasını ya da midemin bulanmasını istemiyorum..
Fpr gözlüğü ve Sg gözlüğü deneyipte hala Sg gözlüğü tavsiye eden kişinin aklından şüphe duyarım.
Valla bende sizinle aynı düşüncedeyim.
Sg gözlüklü bir 3d led tv'yi bedava verseler kabul ederim. Etmem desem yalan olur.. Ancak evimdeki misafir yatak odasına koyarım. Nasıl olsa yatıya gelen misafirler çok fazla tv izlemezler. En azında dekor olur..:)))