LG 3D TV' ler teknolojisinde en iyi görüntü kalitesine ve 2D' den 3D' ye çeviri özelliğine sahip.
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Hiçbir anlamı yok danini, biz zaten 3D olduğu için alıyoruz 2D' den 3D' ye çevirisi kötü olunca almanın anlamı yok.
Hatta eğlencenin yarısını yaşayamamış olursunuz. Çünkü 2d'den 3d'ye çeviri yaparak video izlemek çok yapılan bir aktivite..
zaten 3d yayın fazlaaslına bakarsak türkiye'de düzgün televizyon kanalları yok :) 3d tv aldığında yanına bir tane harici disk alarak içine video, film, müzik, futbol maçlarını atacaksın kısaca eğlence ile dolduracaksın sonra takcaksın televizyona arkana yaslanıp izleyeceksin ve 3d tv'nin rahatlığını o an anlayacaksın. :)
İşte biz de bu yüzden 2d'den 3d'ye çeviri yaparak videolarımızı izliyoruz.
Çok doğru dasti dediğin doğru düzgün hd yayın yapan kanal yok ;)
Evet kanal sıkıntımız var ama LG'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki 3D çeviri özelliğiyle 2d yayın, kanal, film, spor,futbol, oyun ve videoları 3d ye çevirebiliyoruz, hemde görüntü kalitesi ve parlaklıkta çok büyük kayıp yaşamadan.
3d tv'nin yaygınlaşmasıyla yayın kanallarının gelişeceğini düşünüyorum.
Daha çok var. Çünkü halen bir dünya insan evinde crt tv leri kullanıyor. Bu demek oluyor ki 3d tv ler biraz sınırlı kalacak. Onu da geçtim gözlüksüz 3d tv ler çıkar. 3d yayınların ve kanalların Türkiye'de olmaması çok ayıp bence. Devletin bu duruma el atması lazım.
Öyle olur zaten 3D TV yaygınlaştıkça bütün kanalların 3D yayınlar yapması gerekicek. Yoksa kimse izlemez.
Şuanda çok az 3D yayın ve kanal şeçeneğimiz var, 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerinde bulunan çeviri özelliği sayesinde bu ihtiyaç ortadan kalkıyor, hemde görüntü kalitesi ve parlaklıktan birşey kaybetmeden.
Evet en azından 3d led tv'lerin çeviri özelliğini kullanarak 3d kalitesine çok yakın olarak dizi, film ve video izliyebiliyoruz..
3D TV' de zaten çeviri özelliği olmasa izlemenin bir anlamı kalmıyor, çünkü 3D yayınlar henüz kanallarda yaygınlaşmadı.
Çeviri özelliği olmasa 3d tv satışları şimdikinin yarısı kadar olurdu ya da olmazdı. Çeviri özelliği sayesinde ekranın başından kalkamıyoruz.. Ben 3d led tv'mi alırken ailem de bana ' kızım 3d tv'ye bu kadar para verme izlenecek kanal yok' demişlerdi ama şimdi onlar da başından kalkamıyor..
Bir kaç yıl içerisinde yaygınlaşır sanırım.