buluır tabiii. hersey zamanla
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Belli bir zaman sonra zaten bütün kanallar 3D olucak, çeviri yapmadan bütün yayınları rahatlıkla izleyebilicez.
Bence bahsedilen kadar uzun sürmez ..
Bizim nesil derken? Kaç yaşındasınız ki XF LUİ? 3d yayın kanallarının gelişimi birkaç sene sonra olur diyoruz biz...
Şaşırttınız beni, ben sizi 65 sanmıştım:)) 3d yayın kanallarının çoğalmasına 20 yıl muhlet bile versek siz görebilirsiniz....
Tüm yayın ve kanallar 3D olana kadar 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin 2d-3d çeviri özelliğiyle 3 boyutlu izleme yapacağız.
Orası kesin zaten insanlar 3D TV alınca doğal olarak bütün yayınları 3D olarak izlemek isticek, bu yüzden bütün kanalların 3D yayın yapması şart olucak.
3D tv'ler yeterince yaygınlaştı, Sg gözlüğün yaşattığı rahatsızlıklar olan bulantı, baş dönmesi, electromanyetik dalga maruziyeti, göz sağlığından olma riski insanları 3D tv'lerden uzak tutuyordu, ama Lg'nin çıkardığı Fpr gözlükleri ve bu teknolojiyi kullanan led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden sonra herkes 3d tv satın almaya başladı, bu da demek oluyorki çok kısa bir süre sonra tüm yayın ve kanallar 3d olacak ve yayın sıkıntısından kurtulacağız.
Tabi öyle.. En azıdan % 30 kullansın yayın kanallarının değişmesinde etkili olur.
Bence 2012 başlarına kadar 3D yayın ve kanal sayısında çok büyük artış olacak, fpr gözlük teknolojili 3D led, smart, sinema ve full hd çeşitleri 3D tv satışlarını çok fazla artırdı, bu nedenle yayınlarıda en kısa sürede artırırlar.
Bu yüzden sık sık 3D TV kampanyaları olmakta, ayrıca LG markasının hemen hemen her model TV' unun yanına 5 yada 7 adet FPR gözlüğünüde hediye olarak veriyorlar.
Gözlüksüz 3d teknolojisi daha çok ilgimi çekerdi benim:/ Kafamda gözlükle rahat edemiyorum:) ayrıca Yaygınlaşması için en önemli etken fiyat politikası derim ben,Daha uygun seviyelere düşünce doğal olarak yaygınlaşacaktır..Gözlüksüz 3d tv'y deneme şansım olmadı. Eğer görüntü kalitesi ve parlaklığı iyiyse ben de gözlüksüz 3d tv'yi isterim. Ancak istemekle de olmuyor. Fiyat en önemli unsur ben.