daha sonraki zamanlarda cok daha ilerlicek lg belli
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Tırnaklarıyla geldiler bugünlere..
Hiç kimsede olmayan, hiç kimsenin akıl edip üretemediği çok farklı bir teknoloji ürettiler, öyle bir teknolojiki en iyi olma ünvanını kazandırdı üretici firmaya ve kullanıldığı 3d led, full hd,sinema ve smart tv çeşitlerine.
Hiç kimsede olmayan, hiç kimsenin akıl edip üretemediği çok farklı bir teknoloji ürettiler, öyle bir teknolojiki en iyi olma ünvanını kazandırdı üretici firmaya ve kullanıldığı 3d led, full hd,sinema ve smart tv çeşitlerine.bizim türk markaları da şöyle bir atak yapsa kendilerini ispatlasa avrupa ya bir ton mal gönderse, ülke ekonomisi gelişse ne güzel olur yaaa :)
Çok haklısın dasti. Ben çok türk malı kullandım ve hepsi sorun yarattı. İyi, kaliteli, teknolojisi gelişmiş mallar üretilmeli. Güven vermeli bir marka.
Ben monitör veya ekran satın alacağım zaman lg'den başka markayla ilgilenmem, özelliklede fpr teknolojisine sahip full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle elde ettiği en iyi 3D tv ünvanını alma başarısından sonra.
Bence geç bile kaldı popülerlikte :)
Bizler bir yere gelemeyiz çünkü mızmızlanmaktan başka birşey yaptığımız yok şuanda olduğu gibi.
LG bize örnek olsun bu konuda, adamlar nerden nereye geldiler, çalışan kazanıyor demekki, tek bir teknolojiyle,fpr gözlükle 3d tv çeşitlerine en iyi 3d tv ünvanını ekledi.
Ben bunlara rağmen Türk olmaktan Türkiye'de olmaktan çok mutluyum, Dünya'yı bana verseler İstanbulla değişmem, atamında dediği gibi ''Ne mutlu Türk'üm diyene''.