3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Aslında insanlar zaten 3D LED TV' ye az para vermiyor, bu yüzden FPR gözlüğünün uygun fiyatta olması bence gayet normal.
Bence de danini, Lg sayesinde uygun fiyata en iyi teknolojiyi satın alabileceğimizi öğrendik.
Sadece LG' ye güvenebiliyoruz artık, en azından bir tane olsada güvenebileceğimiz bir marka var.
Hem güven, hem para nasıl kazanılırmış lg sayesinde hepimiz gördük...
Şaka yaptım zaten :)
Bende çalışıp kazandığım parayı hayatta boşa vermem..
Evet şaka gibiydi zaten:)))
Sağlıklı insanların egosu olmaz, bende sağlıklı bir insan olarak asla aynı kalitedeki ürüne sırf marka diye fazla para vermem, parayı kolay kazananlar da marka takıntısı olur sadece, özellikle 3d tv'lerde lg'den şaşmam, fpr gibi bir teknoloji harikasına sahip olan, en iyi çeviri özelliği sunan, görüntü kalitesi ve parlaklığıyla harika olan 3d tv çeşitleri varken başka markalarla hayaytta işim olmaz.
Bilinçli müşteri sizin gibilere denir. Markası 3d tv'nin üzerinde yazsın ama ben izlemekten keyif almayayım.. Ne işime yaradı o 3d tv? Sg gözlüğünden dolayı başımı döndürsün, midemi bulandırsın... Anlam veremiyorum marka takıntılarına..
Müstahak o zaman onlara.. Atsınlar paralarını sokağa..!!!
Evet ya bir çok insan aldığı ürünü anlatmaya başladığında ilk belirttiği bilgi fiyatı oluyor, karşısındaki insanlarıda kendileri gibi fiyat meraklısı sanıyorlar, ben kaliteye, görüntüye, teknolojiye daha çok önem veririm.
Ayşe bunu yapan insanlar ya egoludur ya da ne oldum meraklısı..! Teknoloji, kalite fiyatla mı ölçülür?!!
Teknoloji fiyatla ölçülseydi o zaman Samsung fiyatı en yüksek teknolojiler sırasında olurdu :)
Samsung' ta gelişen tek şey fiyat artışı :)